Friday, February 10, 2012

Programmer for å hjelpe deg å Fund din amerikanske drømmen

Den amerikanske drømmen av hjemme eierskap er økende over hele USA. Ifølge de siste tallene tilgjengelig nådde U.S. homeownership rate et rekordnivå 69.2 prosent i andre kvartal 2004, opp fra 68,3 prosent i 2003. Og for første gang, fleste amerikanere mindretall eier sine egne hjem.


Å eie et hjem gir store fordeler for familier og lokalsamfunn der de ligger. HomeOwnership gir en følelse av sikkerhet og samles familiene å bygge rikdom. Et hjem er de største økonomisk investering de fleste amerikanske familiene vil gjøre. HomeOwnership oversettes til en større bekymring for nabolag og sine lokalsamfunn som eiere arbeide for å opprettholde verdien av investeringen største.


Imidlertid er den mest betydningsfulle stumbling blokken for mange lav - til moderate - income familier å kunne ha råd til ned betaling og avsluttende kostnader. Heldigvis er det hjelp - via hjelpeprogrammene ned betaling eller DAP'S.


DAPs har vært rundt i år ennå mange folk, folk som kan bruke dem mest, ikke engang vet de finnes. Med hjem prisene og renter på stige finnes det ingen tid som i dag å utforske disse programmene og deres fordeler.


Nehemja Corporation of America har hjulpet over 170,000 familier og gitt mer enn $659 millioner i gave midler siden 1997. De tilbyr gave midler opp til 6% av de endelige kontrakten salgene mot ned betaling og/eller avsluttende kostnader. Disse tilskudd er tilgjengelige for både første gang og gjenta homebuyers. Det finnes ingen inntekt eller i anleggsmiddelkalenderen grenser, og ingen geografiske restriksjoner og gave-midler har ikke skal nedbetales. Hvis du vil ha mer informasjon om dette programmet, kan du gå www.getdownpayment.com eller ringe 1-877-634-3642.


En annen nasjonal leverandør av en DAP er Ameridream. For å delta i Ameridream's Downpayment gave programmet, en homebuyer må kontakte en utlåner og kvalifisere seg for et lån som lar gave midler, og homebuyer må kjøpe et hjem fra en byggmester eller selger som har registrert hans eller hennes hjem i programmet. Besøk www. ameridream.org for mer informasjon.


Partnere i veldedighet, www.partnersincharity.org, er en annen national organization hjelpe familier med å oppnå den amerikanske drømmen. PIC gir en ned betaling til de som demonstrerer sin evne til å betale sine leie ansvarlig og regningene hver måned, snu leie til kjøpere.


De henviser søkere til en lisensiert av boliglån og lisensiert realtor som hjelper deg med å finne rett hjem og den rette pakken for finansiering. Du kan eventuelt kjøper kan velger å arbeide med noen de allerede kjenner. Boliglån forespørsler deretter gave en ned betaling fra partnere i veldedighet på 3%, % 4 eller 5% for kjøperen. Og, gave må aldri skal nedbetales, noensinne. PIC tar gave å gi et skritt videre ved å også gi en gave til et fellesskap veldedighet valgt av teamet eiendomsmegling.


I tillegg til disse nasjonale ressurser finnes også mange staten, byen og tro-baserte sponsede programmer tilgjengelig for å hjelpe familier, særlig første gangs homebuyers. Forskjellige organisasjoner har ulike programmer, krav og begrensninger. Hvis du ikke er kvalifisert for ett program, kan du fortsette å se rundt. Det viktigste å huske er at hjelp er der ute. Og med litt hjelp, kan du oppnå den amerikanske drømmen!

No comments:

Post a Comment