Tuesday, February 14, 2012

Bekvemmelighet kan bli dyrt - forstå kontantuttak

Du har nettopp åpnet kredittkortregningen og knyttet til setningen du finne en "bekvemmelighet sjekk" inkludert. Det kan allerede være fylt med et pengebeløp som $300, $500 eller selv $1000. Hodet fyller med ideer om hva du kan kjøpe med penger "øyeblikkelig". En ny sommer garderoben, en fin middag og billetter til en konsert, en weekend getaway.


Men før du går av på et kjøpesenter rangel, bør du være oppmerksom på at "bekvemmelighet sjekken" er ingenting mer enn en cash forhånd på kredittkortet. Kontantuttak på kredittkort bære mange ekstra avgifter, ofte oversett eller misforstått av forbrukerne.


Her er en rask titt på typene avgifter de fleste kort utstedere som er betalt for et kontant forskudd:


1) Forhånd avgift på 2-4% av beløpet Avansert. På en $1000 cash advance vil gebyr din variere fra $20-$ 40 i tillegg til interesse charges.


2) Høyere rente enn på kjøp. Mange kredittkortselskaper lade 18% eller mer på kontantuttak. I tillegg har de fleste bedrifter bruke bare en liten prosentandel av din månedlige Minimumsbetalingen mot cash forhånd.


Noen krever at du betale ned saldoen på din kjøp først før du bruker betalinger på den høyere rente advance. Med andre ord, vil du betale gebyrer og renter på cash forhånd i lang tid, spesielt hvis du bare betale Minimumsbetalingen.


3) Kontantuttak bære vanligvis ingen avdragfri periode. Dette betyr interesse kostnader påløper så snart du ta ut penger eller kontanter sjekken bekvemmelighet.


Ved lov må kredittkortselskapet avsløre noen avgifter knyttet et kontant forskudd. Den enkleste måten å finne ut hvilke gebyrer som belastes er å lese nøye kredittkortutskriften, eller for å ringe gratis kundeservice for ditt kreditt utstederens og stille spørsmål.


Kredittkortselskaper belaste disse avgifter for to hovedtyper grunner. En, å dekke kostnadene til å behandle denne transaksjonen som ofte er høyere enn et vanlig kredittkort kjøp. Og for det andre på grunn av prosenten av standarder blant kreditt advance brukere. Disse kostnadene er deretter sendt sammen til du forbrukeren i gebyrer og renter som er tilknyttet et kontant forskudd.


Neste gang du er fristet til å kontanter Sjekk at bekvemmelighet eller ta ut penger fra en Minibank bruker kredittkortet ditt, være sikker på at du forstår avgifter og langsiktige effekter for å bruke et kredittkort kontant forskudd.

No comments:

Post a Comment