Friday, February 3, 2012

Overordnede pluss lån

Overordnede pluss lån
Har du god kreditt som du ønsker å sette mot videreutdannelse av barnet ditt? Er barnet planlegging på å bli en student på en amerikansk høyskole eller universitet? Er barnet ditt en avhengige og planlegging på deltar denne høyskole eller universitet som student minst "halv tid" under høyskole eller universitet semesteret tidsplanen? Hvis disse spørsmålene gjelder for du, så en forelder, pluss lånet bare kan være det beste alternativet for finansiering av utdanning av barnet.


Hva et pluss lånet er
En pluss lånet er i utgangspunktet et lån gitt ut til foreldrene til avhengige barn ser til å registrere ved en høyskole eller universitet. PLUSS lånet dekker til ethvert beløp som ikke allerede er dekket av noen annen form for økonomisk støtte. For eksempel, Hvis barnet ditt kommer til et universitet som koster $ 10 000, og han/hun mottar $7000 er økonomisk støtte fra andre kilder, et pluss lån er bra for opp til $3000 i dette spesifikke tilfellet. Ingen utlåner er nødvendig under bruk av et pluss lån, fordi US Department of Education arbeider direkte med din høyskole eller universitet å distribuere lånesøknader programmet, prosessen lån-programmet og til slutt distribuere lån midler til riktig kilder (dvs. høyskole eller universitet).


Hvordan du anskaffer et pluss lånet
Lite er nødvendig av du mottar et pluss lån som forelder for barnet som ønsker å ta ut et lån for å finansiere en høyskole utdanning. Bare Send en direkte pluss lån programmet og egenveksel til US Department of Education-kontoret som ligger innenfor bestemte staten. All denne informasjonen kan oppnås gjennom din skole eller universitetets økonomisk støtte office og program-pakker er tilgjengelige gjennom samme kontor. Det anbefales også at du fyller ut et FAFSA skjema (også tilgjengelig gjennom din skole økonomisk støtte avdeling), slik at barnet ditt kan få den største mengden av økonomisk støtte mulig.


Denne artikkelen er distribuert av NextStudent. På NextStudent tror vi at å få en utdanning er den beste investeringen du kan gjøre, og vi er dedikert til å hjelpe du forfølge drømmene utdanning ved å gjøre college finansiering så lett som mulig. Vi inviterer deg til å lære mer om overordnede pluss lån til http://www.NextStudent.com.

No comments:

Post a Comment