Sunday, February 26, 2012

Kreditt Hjelp For leie og andre

Sue er et hus og betaler hennes boliglån og andre regninger på tid som en god kreditt forbruker. Sues på tid boliglån betalinger gjenspeiles i hennes kreditt scorer profilert av de tre store kreditt byråer; Equifax, Experian og Trans Union.


Joe er derimot renter, som ønsker å kjøpe hans første hjem i nær fremtid. Han betaler sin leie i tide, hver måned, så vel som hans telefon og verktøyet regninger. Joe er også en god kreditt forbruker, men hans betalinger på gang, gjenspeiles ikke i sin kreditt-profiler. hvorfor? Fordi de store kreditt rapportering organer ikke er konfigurert til å spore denne type betaling og derfor de gjenspeiles ikke i Joe's credit score. Sjansene er gode for at Joe kreditt scorer blir lavere enn sues fordi hans tid leie betalinger gå sporingen av kreditt byråer.


Som et resultat vil Joe bli tilbudt en høyere rente og høyere avgifter til hans utlåner når han gjelder for sin første hjem boliglån. Synes litt urettferdig, ikke sant? Den gode nyheten for Joe og andre leie som ham er at kreditt rapportering systemet er i ferd med å endre.


I en fersk artikkel i Chicago Tribune peker reporter Kenneth R. Harney til etableringen av en ny nasjonal kreditt bureau som har "eneste oppgave er å spore betalinger som ingen andre sporer." Det nye kreditt rapportering byrået PRBC (betale leie, bygge kreditt) ønsker å bygge kreditt-filer på så mange som 10 millioner leie landsomfattende over de neste 5 årene.


Ifølge PRBCS grunnlegger og administrerende direktør, Michael Nathans, vil nye bureau tjene penger ved å selge ekstra kreditt-rapporter til långivere. CitiMortgage, Inc., en av landets store Hjem lånegivere, er allerede abonnerer på den nye tjenesten.


Noen andre høydepunkter av PRBC'S service inkluderer:


-24/7 tilgang til elektroniske filer av forbrukere, uten omkostninger.
-Forbrukere må gi tillatelse til å ha sine filer ved tilgang av långivere.
-Forbrukere kan legge inn opptil 36 måneder med dokumentert på tid betalinger.
-De aksepterer betaling historier fra telefonen, kreditt-og debetkort så lenge kilden (merchant) kan sende en dato-stemplet elektronisk mottak av betaling.
-Mange forbrukere som nettbank kan ha deres betalingsinformasjon som er registrert av PRBC når bureau blir fullstendig funksjonell


PRBC kan ha nytte for ikke bare leie men også unge og mindretall låntakere som har liten eller ingen kreditt-historie med tradisjonelle byråer. "Vi tror vi kan bidra til å skape lik kreditt muligheter for alle som fortjener en et prime rente lån," Nathans sa.


Forbrukere kan registrere deg gratis med nye bureau online på http://www.payrentbuildcredit.com.

No comments:

Post a Comment