Wednesday, February 15, 2012

Belønninger kredittkort: Er de For deg?

Belønningen cards har blitt nyeste raseri i industrien for kredittkort. Tidligere handlet forbrukere for kredittkort som tilbys den laveste renten. Neste kom kort med lave renter og ingen årlige avgifter. I dag, kan forbrukere kjøpe kort basert på hvilken type "belønning" de kan tjene for ved hjelp av en bestemt utsteder kort.


Hvordan fungerer en belønning-programmet? Vanligvis, programmet belønner poeng, "dollar" eller en pengeverdi basert på hvor du lade. Hastigheten som du samler poeng varierer avhengig av hva du lade eller der du lader den. Noen programmer tilbyr ekstra poeng for å bruke sine kort på et bestemt sted, for eksempel en supermarked eller fast food restaurant eller for bestemte elementer.


Noen programmer tilbyr en rekke belønninger. Forbrukere kan tjene måltider, billetter til sportsarrangementer, flybilletter, elektronikk, eller selv opprette sin egen belønning-programmet.


Målet er å få deg forbrukeren å bruke kredittkortet ditt så mye som mulig. hvorfor? AVGIFTER! Utstederen av kreditt kort gjør penger fra to kilder hver gang du bruker sine kort. Først fra forhandleren som betaler utstederen en kjøpmann transaksjonen avgift, og det andre, fra deg gjennom renter og gebyrer for sent.


En nylig undersøkelse fant at nesten halvparten av U.S. kortinnehavere som er registrert i et kredittkort belønninger program aldri har forløst sine poeng. 60% Av forbrukerne sier belønningsprogrammet påvirker deres beslutning når du bestemmer hvilke kredittkort til bruk for et kjøp.


Når du vurderer et tilbud om et kort som tilbyr belønninger, sørg for å lese de fine print. Finn ut hva du trenger å gjøre for å tjene poeng. Se nøye etter eventuelle begrensninger når det gjelder når du kan løse dem. Også kontrollere Hvis dine poeng bære fra ett år til neste.


Belønning programmer nytte mest for alle betaler balanserer hver måned. For de som bærer en balanse eller betale selv sent, det resulterende høyere balanserer og ikke avgifter er virkelig mye av en belønning, er de?

No comments:

Post a Comment