Friday, April 20, 2012

4 Trinn for å lage god kreditt

Du som forbruker har du lært viktigheten av å etablere en god kredittverdighet med din långivere. Om du kjøper en ny hjem eller auto eller søker etter de beste tilbud på forsikring, kreditt-worthiness vil bli bedømt av din kredittverdighet eller kreditt scorer.


En dårlig kreditt historien eller dårlig kreditt vaner vil plassere "svarte flekker" på profilen din kreditt. Disse inkluderer ting som sen betaling, for å ha en konto som er tilordnet til et inkassobyrå, og selvfølgelig konkurs.


Å etablere god kreditt vaner og derfor en god kredittverdighet, vil det forbedre din kreditt worthiness. Dette vil bli reflektert i potensielle långivere tilbyr du betydelig lavere renter og bedre avtaler på kreditt tilbud.


Her er 4 tips for å hjelpe deg med å opprette en lysende kreditt-profil:


1) Betal regninger i tide


Långivere har bare din siste betalingsloggen som skal bestemme hvilken type du presentere dem kredittrisiko. Hvordan du betale din gjeld nå viser dem hvordan du vil betale fremtidig gjeld.


2) Ikke bruker for mange eller for få kredittkort


Hvor mye er for mye? Hvor lite er for lite? Mange eksperter kreditt og finansielle planleggere foreslå to til fire kredittkort er akkurat den rette blandingen.


3) Betale minst Minimum på grunn av


Alltid Betal minst minimum på grunn av betaling, men aldri mindre. Og husk, bare betalende Minimumsbetalingen betyr det vil ta deg år og år å betale at kredittkortet.


Eksempel: Lønner seg en $2000 kreditt betaling på 18% APR med en minste månedlige nedbetaling av 2% ($ 40 dollar eller mindre) tar deg 30 år å betale beløpet pluss interesse.


4) Se kreditt-rapporten regelmessig


Overvåke kreditt-rapporten fra alle tre store kreditt byråer - Experian, TransUnion og Equifax - med jevne mellomrom. Kontrollere kreditt profilen minst årlig. Se gjennom nøye, og kontroller at noen tidligere feil eller konflikter er rettet.


Også, hvis du legger merke til en konto oppført at du vet at du ikke har personlig åpnet, kontakt at kreditor og kreditt byråer umiddelbart. Dette kan være et tegn på at du har hatt identiteten din er stjålet. Be om å få markerer en varsel på din profil og konto for å beskytte deg selv og din kreditt. Tyveri av identitet er den raskest voksende forbruker kriminalitet i Amerika, med anslagsvis 1 million mennesker utsatt hvert år.


Etablere gode kreditt vaner tidlig i livet og høste fordeler som god kredittvurdering vil gi deg for resten av økonomisk fremtid.

No comments:

Post a Comment