Wednesday, April 18, 2012

Markedsføring din Fundraiser For suksess

En av de største feilene de fleste grupper og organisasjoner gjør er ikke riktig markedet, og publisere din fundraiser. Ikke gjør feilen å tenke som de vil bare finne deg fordi du og gruppen din vil være på rett sted til rett tid! Få dem glade om the fundraiser, gjøre dem ønsker å komme og delta, gjøre det morsomt for dem!


Nedenfor har vi noen enkelt og gratis tips som hjelper deg med å få mest mulig ut av markedsføring din fundraiser for suksess!


Tips en: Sende ut en pressemelding, men sørg for å gi deg selv et minimum fire uker ledetid. Det finnes mange gratis pressemelding kunngjøring tjenester online, rettferdig gjøre en Google søke for å finne dem.


Tips to: Gjøre små bedrifter i ditt område oppmerksomme på din fundraising hendelsen. Tilby dem en sponsing for en liten donasjon mot din fundraiser. Det er en vinn/vinn-situasjon for deg og dem!


Tips tre: Fokusere på målet! På alle materialer som gjelder din fundraising hendelsen, må du inkludere den samlede summen som du trenger for å oppnå for gruppen eller organisasjonen din. Dette vil bidra til å skape haster, og det vil også hjelpe å holde deg motiverte.


Tips fire: Flygeblad er en av de eldste og ekte formene for markedsføring, og det fungerer! Gjøre flygeblad på din egen datamaskin og være sikker på å ta dem overalt med deg. Du kan også bruke Avery-postkort, slik at du kan skrive ut til fire opp på et tidspunkt, og de er fortsatt meget stor.


Tips Five: Hvis små bedrifter ikke er interessert i å sponse din fundraiser spør Hvis du kan i minst la flygeblad på telleren for sine kunder. Mange vil si ja, må du bare spør! Et annet alternativ er å gå til butikken før du skriver ut flygeblad og be dem hvis de ønsker å inkludere en gratis kupong på flyger også – det er ekstra fordeler for din kunde, og det gir også selskapet noe for å hjelpe ut også.


Tips 6: Nettverk i sirkler som har noe til felles med din fundraiser. Hvis du har et nettsted som gjør at din fundraiser er fremtredende vises på forsiden. Hvis du ikke har et webområde, kan du få en! Det trenger ikke være stort og fancy, men et sted å sende dine kunder vil utvide rekkevidden din virksomhet.


Tips Seven: Har du en venn i direkte salg, spør du henne til hvis hun ønsker å delta i the fundraiser, og det vil også være en god måte for henne å få hennes navn der ute, og også bli anerkjent for hennes fundraising anstrengelser.


Markedsføring din fundraiser kan gjøres på forskjellige måter; disse er bare noen få, gratis måter å komme i gang. Avhengig av organisasjoner behov og hvordan den konfigureres vil bestemme hvilke avenue er best for du forfølge, men dette bør bidra til å komme i gang på rett vei - Happy fundraising!

No comments:

Post a Comment