Friday, April 6, 2012

Utah, hovedstaden Nation�s Bankruptcy

Congress passert nylig konkurs misbruk forebygging og Consumer Protection Act, utformet for å minimere fjollete konkurs filings og krever skyldnere å betale tilbake noen av sine gjeld. Når det trer i kraft i oktober 2005, vil loven gjøre det vanskeligere for de med problemet gjeld å ha sine gjeld fjernet av domstolene. De fleste vil måtte godta en fem års nedbetaling plan. I forbifarten denne nye loven, antydet medlemmer av Kongressen at vår Konkurs domstoler er fylt med tilfeller som involverer ikke vanlige borgere, men med uvøren gamblers, handlende og narkotikabrukere. Er det virkelig saken?


En skulle tro, gitt anklager, det høyeste konkurs ofte i Untied States ville være på plass der for eksempel vices var vanlig, som California, New York eller selv Nevada. Hvis problemet gambling antas å være årsaken til så mye konkurs, kan man anta at Las Vegas ville være konkurs hovedstaden i verden. Hvordan snodig er det, deretter å oppdage at Utah, en av bare to stater som forbyr gambling helt, har høyest per innbygger forekomst av konkurs filings i USA. Utah? Hvordan kan det være?


# Utah har en rekke aspekter som tatt sine egne, ikke foreslår at konkurs ville være et problem. Lagt sammen, men opprette disse tingene en oppskrift for katastrofe: Utah har landets høyeste fødselshyppighet. Sytti prosent av innbyggerne i Utah er medlemmer av Jesu Kristi kirke av siste dagers hellige, og medlemmer oppfordres til å ha store familier. Det koster mer å mate, klær og huset en stor familie enn en liten en.


# Utah har flere familier med bare ett spill earner. Store familier bety mer stay-at-home moms, slik mange familier må komme med på en enkelt lønnsslipp.


# Utahs lønninger er lavere enn gjennomsnittet. Mange high-tech selskaper har flyttet til Utah, i de siste årene, men "high-tech" jobbene de gir er ofte telefon kunden service jobber som vanligvis betaler $8-10 per time.


# Medlemmer av kirken LDS forventes å tienden 10% av sine inntekter til kirken.


# While Utahs hjem prisene er ikke blant de høyeste nasjonalt, de er ganske høye sammenlignet med gjennomsnittlig lønn innenfor staten.


Kombinasjonen av store familier, færre arbeidstakere per familie, kirke donasjoner og lave lønninger har bidratt til en økonomisk miljø som gjør det veldig vanskelig for mange Utahns å holde flytende økonomisk. Dette er i direkte kontrast med argumentene settes fram av Kongressen når nye konkurs loven ble foreslått, som foreslo at de fleste registreringssystem for konkurs er bare uansvarlig. For mange hardt arbeidende mennesker i Utah, vil den nye loven gjør det vanskeligere enn noensinne å få endene møtes.

No comments:

Post a Comment