Friday, April 13, 2012

Obligatorisk Credit rådgiving For de som vurderer Bankruptcy

De fleste amerikanere er klar over de store endringene i amerikansk konkurs lov som nylig ble gjort av Kongressen. Disse endringene, sterkt støttet av industrien for kredittkort, ble utformet for å gjøre det vanskeligere for amerikanerne å filen for konkurs under kapittel 7 av føderale Konkurs kode. Kapittel 7 lar forbrukerne å egentlig har all sin gjeld fjernet av retten. Mens mange mennesker vil fortsatt kunne filen under kapittel 7, vil mange flere ha filen under kapittel 13, som krever etableringen av en nedbetaling plan. En mindre publicized bestemmelse av konkurs regningen er den som krever skyldnere som vurderer registreringssystem for konkurs først gjennomgå credit rådgiving. Hva betyr dette for forbrukerne?


Faktisk, detaljene er ennå ikke kjent. Loven, som trer i kraft på oktober 17, 2005, krever at skyldnere vurderer konkurs får kreditt rådgiving minst seks måneder før registreringssystem for konkurs. Loven krever at de mottar ekstra rådgiving før saken er avsluttet, og at noen etaten gir rådgiving tjenester må lade en udefinert "rimelig avgift." Annet enn det, det du er ingen detaljer ennå. Delen av loven som spesifikt omhandler credit rådgiving ennå ikke har blitt skrevet, og alle detaljer er ikke forventes å bli utgitt før midtsommer. Selv de som arbeider i kreditt rådgiving bransje vet ikke hva som vil bli forventet av dem når loven trer i kraft.


For forbrukere med problemet gjeld, denne forvirringen er bare å gjøre en vanskelig situasjon verre. I høst, flere trinn vil være nødvendig av disse er registreringssystem for konkurs, men vet ingen hva disse trinnene er, hva de vil koste, eller hvor involvert de vil bli. Alle som har en nåværende økonomiske situasjonen som de føler kan føre til konkurs ville få det gode råd å vurdere innlevering nå. Konkurs bør bli vurdert en siste utvei for de med problemet gjeld, så en konkurs innlevering skal bo på en kreditt rapporten i minst ti år. Hvis konkurs vises uunngåelig, vil innlevering nå imidlertid trolig være enklere, billigere og raskere enn innlevering etter at den nye loven trer i kraft i oktober.

No comments:

Post a Comment