Saturday, April 21, 2012

Den enkle løsningen for $10 gjeld eliminering

Be en venn hva penger oppløsninger som de gjorde i begynnelsen av året og din grense å høre dem svare "betale mitt kredittkort." Spør dem hvordan de planla å nå dette målet, og de fleste av dem ikke har et svar.


Åpenbare første skritt til å betale seg kredittkort gjeld, eller betale ned kreditt gjeld belastningen er å redusere eller eliminere bruken av ditt kredittkort. For noen mennesker kan dette første trinnet ofte være den vanskeligste. Hvis du er vant til å tilbringe fritt med plast og bekymringsfull om konsekvensene senere, er det vanskelig å bryte fri fra denne "Kjøp nå, betal senere" holdning.


For å få kontroll over sine uforsiktig kredittkort utgifter vaner, noen mennesker klipp opp sine kredittkort derfor gjør det umulig å bruke dem. Andre låse opp sine kredittkort eller skjule dem på et trygt sted og lover å bruke dem bare i en nødssituasjon.


Det andre trinnet ved å betale ned kredittkort gjeld er å betale mer enn den minste saldoen på grunn av. De fleste kredittkortselskaper krever en minste månedlige nedbetaling av 2.5% av utestående saldo. For eksempel, hvis du har en utestående saldo på $1100,00 på et kredittkort lading en årlig prosentsats (APR) av 18.9% din månedlige Minimumsbetalingen ville være $27,50. Det vil ta deg 66 måneder eller 5.5 år å betale ned saldoen på $1100,00 gjør minimum betalinger. Kredittkortselskapet vil gjøre $676.94 i interesse fra din bruk av sine kredittkort.


Månedlige innbetalinger er purposely holdt lave ved kredittkortselskaper slik at de kan tjene så mye som mulig fra rentesatsen belastet du forbruker. Betaler bare Minimumsbetalingen vil holde deg tangled i kreditts web for mange år framover.


Hvis du har vært betalende bare minimum forfaller måned etter måned, spør deg selv dette spørsmålet, "Har jeg en ekstra $10.00 jeg kan bruke på denne månedens betaling?" Jeg er sikker på at de fleste av oss kunne finne en måte å komme opp med en ekstra $10.00 for måneden. Prøv å kutte ut noen kopper kaffe eller lunsj på nærliggende hurtigmatutsalg og på et blunk flat vil du har lagret opp ekstra pengene du trenger.


Nå, det er på tide å avsløre "Den enkle $10.00 gjeld eliminering løsningen." Ta den ekstra $10.00 og legge den til minste månedlige nedbetaling ovenfor, derfor å gjøre en betaling på $37,50. Legger til bare at $10,00 per måned i din Minimumsbetalingen, får du trimme 23 måneder eller nesten to år ut av som kreditt gjeld! På toppen av at sparer du $277.00 i interessen alene! Det er penger du kan sette mot besparelser eller lønner seg andre gjeld. Tenk hvor mye du ville være i stand til å lagre Hvis du har brukt denne samme enkel strategi på hver av ditt kredittkort-gjeld!


Betale ned kredittkort gjeld bety ikke alltid måtte gjøre stor månedlige innbetalinger eller offer. Det tar bare noen grunnleggende planlegging og en enkel, effektiv strategi for å gjøre arbeidet.

No comments:

Post a Comment