Monday, April 9, 2012

Minimum kredittkortbetalinger stiger

I år, har store kredittkortselskaper tillatt kortinnehavere å gjøre minimum betalinger på 2% av utestående saldoer på sine kredittkort. Å ha kunder betaler minimum ikke redusere saldoen ved svært mye, men når 18-30% rente som mange kredittkort belaste blir brukt, resultatet er en lønnsom seg for banker som utsteder kredittkort. En balanse mellom $1000 kan ta ni år å betale ned til 20% rente Hvis låner bare betaler minimum på grunn av hver måned.


Klart, er det ikke beste for forbrukerne å betale minimum hver måned. Men titusenvis av amerikanerne gjør akkurat det, bærer enorme saldoer og betale minimum hver måned. Gjennomsnittlig husholdning nå bærer $ 10 000 i kredittkort gjeld, for mange mennesker er betale minimum alt de kan administrere. Endringer i føderal lov, vil flere større kredittkortselskaper utstede banker snart heve minimumsbeløpet på grunn av til 4%. Dette kan virke som en liten økning, men hvis du allerede er dypt i gjeld og betale minimumsbeløpet, dette kan føre til at utbetalinger til dobbel. Hvis du har en $ 10 000 balanse og du betaler $200 per måned, vil du snart trenger å komme opp med $400 i stedet. Mange mennesker vil finne dette umulig å gjøre, som de allerede betaler så mye som de kan. Hvilke løsninger er tilgjengelige?


Vanlig sunn fornuft regler for bruk av kredittkort gjelder her. Slutte å bruke ditt kredittkort. Hvis du vil se hvis du kan konsolidere gjeld på et annet kredittkort med lavere rente. Hvis du vil se hvis du kan kutte ut noen unødvendige kostnader for å frigjøre litt mer penger til å betale din saldo. Vurdere et hjem egenkapital lån for å konsolidere gjeld. Ringe utstederbanken og se om de kan arbeide ut nedbetaling plan eller lavere vil rentesatsen. Det finnes mange løsninger, men kortet holdere må være klar over at Minimumsbetalingen er økende, og det er ikke til å komme tilbake ned. Ved å bruke minst 4%, håper kredittkort utstedende bankene at forbrukerne vil betale sin gjeld litt før, og at færre forbrukere vil finne seg selv i en situasjon hvor registreringssystem for konkurs er den eneste løsningen. Og når oktober kommer, selv registreringssystem for konkurs vil bli vanskeligere. Kredittkort holdere med store saldoer på kontoene sine bør gi betydelig tanke til å redusere sine gjeld nå, som betalingsalternativer og krav skal være mer strenge fra nå av.

No comments:

Post a Comment