Monday, April 23, 2012

Åtte måter å synke selv økonomisk

1. Ikke Fokuser på din økonomi
Grunnen fleste get into gjeld er fordi de ikke bruker nok tid fokusere på sine finanser. Du trenger å få en forståelse av hvor du er på økonomisk, holde orden på inntekten i forhold til utgifter og utgifter vaner.


2. Unnlatelse av å utvikle en god finansiell plan
Ingen ville tenke deg å gå på ferie uten planlegging for den. Ennå når økonomi er bekymret, planlegge mange mennesker ikke. En god finansiell plan kan være forskjellen mellom komfortabel bor og sliter med å få.


3. Venter også lang å investere
Når du foretar investeringer, er tid viktig. Sammensatte renter tjener penger over tid; så ikke vent for lenge å lagre for pensjonister. Jo lenger vente du med å investere, jo mindre avkastning på investeringen.


4. Gifter seg med feil person
Som du gifte seg har en stor innvirkning på din økonomi. Par med forskjellige visninger på penger, opprette stress i deres ekteskap. Skilsmisse bortsett fra emosjonelle smerte og lidelse årsaker finansielle heartache.


5. Vaner
Selv om vaner synes mindre, legge prisene opp. Å kjøpe en kaffe for $1 hver dag koste $365 hvert år. Du kan forestille deg hvor mye mer penger du bruker ved å spise ut regelmessig. Hvis du røyker, kunne kostnadene for sigaretter langs drive deg avslutte.


6. Kjører opp kredittkort mellomværende
Hvis du har ubetalte mellomværende på kredittkort, er du allerede å tape penger i interesse betalinger alene. Kredittkortselskaper har høye renter avgifter som akkumuleres med ubetalte mellomværende.


7. Være under-insured
Du må beskytte deg selv og familien din mot uforutsette nødhjelp, sykdom, ulykker og mulig død. Målet er å sørge for at du har riktig finansielle dekning incase noe skulle skje.


8. Investere i ting du ikke forstår
Hvis jeg hadde en krone for hver sikker brann lager tips… Jeg ville bli rik. Så jeg ville miste de pengene ved å investere i disse tipsene. Kontroller at du vet hva du er å investere i, av spørre en masse spørsmål, ikke nøl med å få en annen økonomisk mening.

No comments:

Post a Comment