Wednesday, April 11, 2012

Interessen bare boliglån har sine fallgruvene

Stigende hjem prisene, særlig i øst og Vest har kysten satt kostnadene av hjemme eierskap tilsynelatende utenfor rekkevidden av mange. Og ennå, Hjem eierskap er opp landsomfattende, og prosentandelen av amerikanere som eier sine hjem er den høyeste noen gang. Hvordan er dette mulig?


Det er flere forskjellige typer boliglån tilgjengelig for hjem kjøpere enn noensinne, og en som er økende i popularitet er interessen bare boliglån. Med en interessen bare boliglån betaler kjøper ingen rektor for de første årene av betalinger. Hvor ofte varierer, og er vanligvis hvor som helst fra en til fem år. På den tiden legges rektor til boliglån betalinger og beløpet av betaling øker. Som holder betalingene lavere for de første årene av boliglån, tillater boliglån interesse bare kjøpere å få hjemmekinosystem dyrere enn de ellers kunne. Kjøperens inntekt trolig vil øke over tid, noe som gjør det mulig å ha råd til høyere betalinger som vil komme når rektor er endelig lagt til betalingene.


Downside å en interessen bare boliglån er at ingen egenkapital påløper i hjemmet Hvis kjøperen ikke er betale noen rektor. For mange amerikanere er egenkapitalen i sine hjem deres største finansielle aktivum, for så å ta ut et boliglån som ikke bygger egenkapital ville synes å være en dårlig idé. Egenkapital har lenge vært brukt som en siste utvei kilde til finansiering for nødhjelp. Og ennå, med prisen på boliger stiger så raskt i disse dager, mange kjøpere synes ikke å bry seg. Egenkapital kan bygges på to måter-enten gjennom betale ned rektor eller av en økning i markedsverdien av hjemmet. Hvis verdien av ditt hjem øker, så gjør din egenkapital, selv om du bare betaler rente på boliglån. Dette er flott, så lenge hjem prisene fortsette å øke. Men hva om prisene faller?


Det er potensielle problemer med interessen bare finansiering. Interessen bare boliglån har variabel rente. Dersom renten stiger, vil boliglån betalinger øke. Hvis betalinger øker utover nivået for kostnader, kan huseiere bli tvunget til å selge sine hjem. Dette kan føre til en glut i boligmarkedet, forårsaker priser å falle. Eiere som ønsker å selge finner at de skylder mer penger enn deres hjem er verdt, og at de har noe kapital.


Interessen bare boliglån er et nyttig verktøy for å hjelpe folk med å kjøpe en bolig de ellers ikke kanskje kunne ha råd til. Fremtidige hjem kjøpere bør vurdere om å ta ut slike et boliglån er en god idé, eller om de kan bli bedre av å kjøpe en rimeligere hjem.

No comments:

Post a Comment