Monday, April 2, 2012

Seecrets på investering: Lei av å gjøre store tap i aksjemarkedet � del 1

Over taper 80% av alle individuelle investorer penger i en hvilken som helst gitt span på ti år. Dette tallet er trolig større, gitt de flestes motvilje mot å avsløre sine tap. Denne artikkelen gir et bredt disposisjonsnivå av denne økonomiske landskapet. Det gjenspeiler forfatterens personlige visninger som en individuell investor og forfatter av en aksje kartlegging programvare med erfaringer som er lært fra University H.K. (harde slag). Ikke anser denne artikkelen som noen form for finansiering. Finansiering er tilgjengelig fra lisensierte enkeltpersoner og bedrifter som kreves av loven i ditt respektive land.


Investering er en statistikk-spill. Du vinner noen ganger og du mister mesteparten av tiden. Hvis du vil beholde forspranget, alt du trenger å gjøre er å sørge for at dine gevinster er mer enn dine tap. Enda viktigere, vil hvordan å begrense tap og redusere feilene være avgjørende for vellykket investere.


Ta en typisk fond. Ut av ti posisjoner, kan fond bare vinne 40% av tiden. Si at denne manager gjør en gjennomsnittlig avkastning på 20% for hver posisjon. Resten er feil, men denne manager avkortet tap på 10% hver. Gjør den enkel matematikken, og lo og se, denne manager er fremover med gevinster. Dette er et enkelt eksempel-profesjonell fondet ledere bruk komplekse varianter av dette enkle temaet.


Et annet eksempel er den venture kapitalist. Si, ut av ti ventures, eneste lyktes. Vellykket venture kan gi avkastning på 2000%, kanskje mer. Andre ni ventures mislyktes miserably, og disse investeringene er avskrevet. Ved hjelp av denne modellen, er den venture kapitalist fortsatt fremover.


Overskrifter, media, reklame sprøytenarkoman.
De fleste av oss er kjent med denne typiske overskrift: "Whiz gutt gjør lager plukker enn markedet enn de fleste fondet ledere". Når slike historier blir overskriften nyheter på populære mediet, er det sannsynlig at de vises mot slutten av en stor oksen markedet. Historier som disse kjennetegne misforståelse at hvem som helst kan plukke aksjer tilfeldig og vinne hele tiden.


En mer tantalizing annonse med "Hvordan jeg tjene 2600% (årlige) på en vinnende handel" kan kanskje, gjøre oss interessert. Noen erfaren investor vil kunne gi en håndfull av bransjer som har fantastisk ytelse som 50% i en uke. Annualize dette og det virker ut til å være 2600% i året. Men slike handler er noen. Det er ingen i verden som har slike en metode eller strategi som er konsekvent og bærekraftig.


Det er fornuftig å behandle media rapporter med en kritisk sinn og skepsis. Rationalizing mulige grunner på hvorfor historien vises, kan det gi noen innsikt som er nyttig og ikke så opplagt. For eksempel, hvis du har en stor posisjon på et lager, vil deretter åpenbart du bare sang lovsanger på hvorfor det vil gi bedre resultater sine jevnaldrende å oppmuntre mer å kjøpe fart. Forfatteren husker en analytiker private-setningen: "jeg kan skrive fantastisk fortjeneste om en aksje, motsatt jeg kan også skrive noen damning ting også".


Markedet gurus, finansielle astrologi, spådom.
Joseph Granville, en tekniker på markedet, startet sin nyhetsbrev (Gransville markedet bokstav) i 1963, og er fortsatt sterk i alder 80 +. Han var nøyaktig å forutsi markedet nedgangen i 1976, men var galt i 1982 og 1995. Gitt den statistiske naturen investere, hadde han hans vellykket samtaler og sin rettferdige andel av blunders også. Funksjonen redeeming om denne mannen må være hans vilje til å be om unnskyldning for sine feil.


Hvorfor er folk fortsette å abonnere på hans nyhetsbrev? Denne forfatteren har mistanke at hans lojale kunder er de som kan danne sine egne meninger og synspunkter på markedet, men de er mottakelige for et annet perspektiv eller synspunkt som de kan ha gått glipp i sine egne analyserer.


Det er det samme med andre anerkjente markedet gurus. Det virket media og allmennheten er intolerante av deres suksess priser er ikke god nok. Prognosene for disse gurus markedet bør behandles som en tsunami varslingssystem for tidlig. Ni ganger av ti, advarselen viser seg for å være falsk og folk godta den og gå egen med sine normale liv. Hver advarsel er tatt på alvor, og kostnadene ved å ta forholdsregler er minimal. Når en advarsel viser seg for å være nøyaktig, vil det spare liv. Det bør være det samme med disse markedet gurus spådommer om markedet krasjer. Investorer må bare forberede seg slik de ville gjort med en forestående tsunami-advarsel.


Etter å se et BBC-program på membran teori, 11-dimensjonale verdener og parallell universes, kan finansielle astrologi, feng shui og andre metoder for spådom ha noen fortrinn. Denne forfatteren oppfordrer investorer å ha åpne sinn og mer viktigere, forstå den sterke og svake sider av alle metoden. Ved utnyttelse av de sterke sider, og man kan faktisk nyte fordelene.


Den avsluttende delen 2 vil gi en disposisjon av fundamental analyse, teknisk analyse pluss noen tips om vellykket investere.

No comments:

Post a Comment