Tuesday, April 10, 2012

Ny lovgivning for konkurs kan gjøre det vanskeligere å finne en advokat

Nylig sendte konkurs misbruk forebygging og Consumer Protection Act vil gjøre det vanskeligere for personer med problemet gjeld å ha sine gjeld eliminert gjennom registreringssystem for konkurs. Denne nye lovgivningen vil gjøre det vanskeligere å har gjeld tørke av ut av domstolene, og vil kreve mer skyldnere å betale tilbake noe eller all sin gjeld. Anses av mange å være en gave fra Kongressen til større kredittkortselskaper, har denne nye loven mange folk med rette bekymret for hvordan du beste avtale med sine gjeld problemer. En annen bekymring knyttet som få har vurdert er at ikke bare vil det vanskeligere å filen for konkurs, det kan også være vanskelig å finne juridisk bistand når den nye loven trer i kraft i oktober 2005.


Under gjeldende lov, er registreringssystem for kapittel 7 konkurs for consumer gjeld er en ganske rutinemessig prosedyre. En Kapittel 7 innlevering, kan de fleste gjeld skal fjernes når debitoren viser at de ikke kan betale sine regninger. Mens det er og skal betraktes som en siste utvei for dem i gjeld, en Kapittel 7 innlevering gjør at de som dukke oppstår fra konkurs å ha en "ny start". Saksomkostninger varierer for å hjelpe med en Kapittel 7 innlevering, men de vanligvis innebære bare et par timer med faktureringsinformasjonen tid på en del av en advokat. Under den nye lovgivningen vil de fleste Mappelagrere bli tvunget til filen for konkurs under mer komplisert kapittel 13. Et kapittel 13 arkiveringen, som krever strukturering av en nedbetaling plan, er litt mer komplisert, og vanligvis koster to til tre ganger så mye i juridiske avgifter. Å legge til complication er det faktum at den nye lovgivningen vil holde advokater for de registreringssystem for konkurs ansvarlig for papirarbeid problemer, forlater advokater sårbar for søksmål fra både konkurs trustees og kunder som opptrer på vegne de fil.


Hva dette betyr til forbruker er at god juridisk hjelp vil være dyrt og vanskelig å finne når nye konkurs loven trer i kraft. Advokater som spesialiserer seg i tilfeller av konkurs vil nok øke sine priser betydelig for å oppveie sine større risiko. Advokater som sjelden arbeider på konkurs tilfeller kan bare slutte håndtering dem, tenker at av en rettssak er ikke verdt sine problemer. Alle som er aktuelle erfaring gjeld problemer, som kan kreve ved hjelp av en advokat for konkurs, bør sannsynligvis møte med en nå. Det er bedre å finne en nå, selv om du ikke trenger en, enn å trenger en senere og innse at du ikke kan finne en.

No comments:

Post a Comment