Sunday, April 8, 2012

Student lån Can�t bli blåst bort gjennom Bankruptcy

Konkurs er i nyhetene i disse dager, som Kongressen har endelig overhalt føderale konkurs lov etter år med snakker om det. Kredittkortselskaper, har med rette eller urette, vært pressuring medlemmer av Kongressen for å stramme konkurs lover, sier at for mange mennesker var willfully bruke penger som de ikke kunne betale tilbake med sikte på å unngå betaler pengene tilbake med registreringssystem for konkurs. Det vil snart endre og de med studielån kan betale en tung pris.


De fleste alle vet at forbrukere med problemet gjeld som ikke kan betale sin gjeld kan filen for konkurs under kapittel 7 av føderale Konkurs kode. Dette gjør det mulig for retten til å tørke bort alle debitors regninger i utgangspunktet, og tillater dem å begynne på nytt. Det er ikke helt gratis; konkurs innlevering opphold på den debitor kreditt rapport for de neste ti årene, og kan påvirke deres evne til å kjøpe en bolig, låne penger eller få sysselsetting. Hva mange ikke vet er at mens avbetaling lånet gjeld eller kredittkort gjeld kan bli utryddet gjennom registreringssystem for konkurs, ikke de fleste studielån. Faktisk, takket være lovgivning vedtatt flere år siden, kan de fleste alle lån ervervet for utdanning, inkludert de som er utstedt av for-profit byråer, ikke elimineres gjennom registreringssystem for konkurs.


Hva dette betyr for dem med studielån, er at de må skal nedbetales. Hvis konkurs er uunngåelig, bør de med fremragende studielån kontakt sine långivere og se hvis de ikke kan forhandle om en nedbetaling plan. De som har Federally finansiert studielån bør kontakte deres utlåner snart, som satser for studielån gå opp på 1 juli 2005. Nå ville være et godt tidspunkt å konsolidere studielån, da prisene kan være låst på lang sikt. Hvis disse alternativene ikke er levedyktig, bør innehavere av studielån bare være oppmerksom på at deres långivere og sine långivere lån samlere skal holde kontakten med dem for overskuelig fremtid. De med studielån og andre økonomiske problemer bør også være oppmerksom på at føderale konkurs lov vil endres i oktober 2005, noe som gjør det vanskeligere å fil for konkurs. Hvis du har problemet gjeld, ville nå være et godt tidspunkt å vurdere å møte med en kreditt rådgiveren.

No comments:

Post a Comment