Saturday, April 7, 2012

Endring I Texas lov kan gjøre omvendt boliglån mer populære

Texas var en av de siste landene å tillate huseiere å ta ut hjem egenkapital lån. Lover som går tilbake til det nittende århundre strengt forbudt hjem egenkapital utlån, som lovgivere fryktet at samvittighetsløs långivere vil dra nytte av huseiere for gripe sine hjem gjennom foreclosure. Dette gjorde det umulig for borgere av Lone Star State å bruke deres egenkapital for hjem forbedringer, gjeld konsolidering, eller betale medisinsk regninger, som kan gjøre huseiere i andre stater.


I 1997, ble Texas Grunnloven endret for å tillate huseiere å låne mot deres hjem egenkapital. Endringen tillatt for tradisjonelle sikt lån, linjer med kreditt og omvendt boliglån, men tillate ikke en linje av kreditt på en omvendt boliglån.


I en omvendt boliglån, kan eiere av boliger som er minst 62 år gammel låne mot egenkapitalen i sine hjem. De trenger ikke betale pengene tilbake til de dør, flytte eller selge Hjem. Omvendt boliglån har blitt ganske populær i løpet av de siste årene, spesielt i områder som California, der huseiere kan være kontanter dårlig, men kan ha mange egenkapitalen i sine hjem. Nasjonalt, gjøre nesten 90% av huseiere som tar ut en omvendt boliglån det med en linje av kreditt. I Texas, men er det bare valgmulighetene et engangsbeløp eller månedlige utbetalinger. Det er flere fordeler i å ta en omvendt boliglån i form av en linje av kreditt, i stedet for et engangsbeløp. Den mest betydningsfulle er det faktum at interesse er bare på grunn av når penger er faktisk er trukket fra kredittgrensen. Dette sparer hus betydelige mengder interesse for lånet når sammenlignet med en totale utbetalingen levetid. Omvendt boliglån har vært ganske populære i Texas siden loven ble endret for å tillate dem, men långivere si at etterspørselen bør øke betydelig hvis linjer med kreditt er tillatt.


Texas Legislature nylig har godkjent en konstitusjonell endring som gjør at linjer med credit.for omvendt boliglån, og denne endringen forventes å være på stemmeseddel i Texas denne høsten. Denne regningen er ventet å bli lett å, og når den gjør det, Texas kan bli ledende staten i landet for å utstede omvendt boliglån.

No comments:

Post a Comment