Thursday, April 12, 2012

Har du råd til ikke å se etter din personlige økonomi?

Investering er et tema mange mennesker ikke ønsker å tenke på. Og det er god grunn for det. Det synes skremmende å investere. Det høres heller som noe bare rik do eller noe som kan gjøre bare en dyktig profesjonell. Men sannheten er det investere er noe som alle kan og bør gjøre – så snart som mulig.


Hvorfor bør du starte nå?


Tenk på dette. Det er to måter å tjene penger. Du kan utveksle din tid for penger, eller du kan få pengene dine fungere for deg. De fleste av oss arbeide 40 timer i uken. I dette tilfellet handler du din tid for pengene. Men ville ikke du heller tjene mer enn du gjør? Hvis du gjør $1000, ville ikke du heller tjene $5000? Fleste tror den eneste måten å tjene mer er å arbeide mer. Arbeidet overtid er deres motto! Men det er mer til livet enn å jobbe. Investere gir deg sjansen til å la pengene dine arbeide for du, sparer du tid og tjene du penger.


Men er hensikten med å investere å bli rik?


Noen mennesker investere ikke fordi de tror at å investere er noe du gjøre for å bli rik. De finne de aldri vil tjene nok til å bli rik, så hvorfor bry. Men det er ikke hva investere er for. Investering er en måte for deg å være i stand til å opprettholde din gjeldende livsstil.


Tenk på dette: Hva om selskapet du jobbet for plutselig stengt? Hva skal du gjøre når du kommer til avgang? Noen ganger virker mer er ikke et levedyktig alternativ. Investere gir deg en annen kilde til besparelser og få inntekter. Du investere ikke for å bli en multi-millionær (selvfølgelig ingen ville stoppe du Hvis det skjer); du investere slik at du kan gi selv i måten du er vant til å både før og etter avgang.


Mange mennesker er overbevist om at investere er den riktige tingen å gjøre på dette punktet, men det er noen misoppfatninger som folk har om å investere som hindrer dem fra å faktisk gjøre det. Disse misoppfatninger er som:


Det er for vanskelig å investere


Det er for risikabelt å investere


Du trenger mye penger å investere


La oss se på hver enkelt av disse misoppfatninger.


Det er for vanskelig å investere


Du kan tro at å investere er for vanskelig. Men mange som har å gjøre med terminologien av investeringen industrien. Jeg mener som vet hva Fed Fund priser, gjensidig midlene, indekser, eller blue chip aksjer er? Men du trenger ikke å være redd ved en haug med ord — de er bare ord i slutten. Akkurat som du sannsynligvis ikke visste hva PMI var før du kjøpte din første hus eller hva APR var før du fikk første kredittkortet ditt, kan du lære hva disse ting er. Og du vil finne at de er ikke så vanskelig å lære. Og hvis du søke hjelp hos en profesjonell, de kan forklare det til deg.


Det er for risikabelt å investere.


Noen mennesker har ideen om at investere er risikabelt. Filmer som "Wall Street," ingen tvil føre folk til å tenke som. Men faktum er at investere er bare så risikabelt slik du vil det skal være. Vil du ta stor risiko? Du kan investere i internasjonale aksjer. Vil du spille det trygt? Gå med obligasjoner. Risikonivået er opp til deg og bare du.


Jeg kan ikke råd til å investere.


Mange folk tror de ikke har råd til å investere. Men når du ser på alternativene (sosial sikkerhet kan ikke være det, jobbsikkerhet er ikke 100%), du virkelig trenger å spørre deg selv: Hvordan kan du råd til ikke å investere. Og jo tidligere du starte, jo mer penger du vil tjene. Selv om det er bare et lite beløp, vil pengene du investerer i dag tjene store i fremtiden.

No comments:

Post a Comment