Sunday, April 22, 2012

Identitetstyveri � som ønsker min?

Med alle mine regninger som ville muligens ønsker min kreditt? La dem stjele min identitet og betale regninger! Dessverre, det er ikke slik det fungerer. Mange av oss har feilaktig tror at identitetstyver truffet bare de rike. Ingenting kunne være fjernere fra sannheten. Den gjennomsnittlige personen er ofte mer sårbare at de vi vurdere velstående?


Når noen stjeler din identitet, de sannsynligvis vil ikke berøre din eksisterende kontoer og de sikkert kommer ikke til å bruke din adresse. Som vil varsle deg om problemet. Fjorårets Identity Theft Resource Center rapportert at 73 prosent av identitetstyver åpnes nye linjer med kreditt i ditt navn med en ny adresse. Seksti tre prosent vil ta opp lån i ditt navn. Tretti-sju prosent vil ha mobiltelefoner eller telefon service i ditt navn. Femten prosent vil selv leie en bil eller en leilighet i ditt navn. Og gjett hva? De kommer ikke til å betale regningene!


Federal Trade Commission rapportert at i de siste fem årene 27 millioner identiteter ble stjålet. Det er en i hver 8 voksne. Det er mer enn 1.100 thefts per time, tre ganger antall husholdning ble etterforsket. Det er definitivt den raskest voksende kriminalitet i Amerika.


Hvordan vil du lære identiteten din er stjålet? Åtti prosent lære den harde måten. De gjelder for kreditt, og det er avslått. Samling byrået anropene prøver å samle på siste veksler som forfaller for ting de ikke har kjøpt. Bare femten prosent er heldig varsle nok til å ha en virksomhet dem gjennom verifisere et program eller en adresse change.


Hvordan din identitet bli stjålet? Nummer én måte er ved å stjele din veske eller lommebok. Som gir dem ditt navn, fødselsdato og ofte personnummer. Det er alt de trenger å etablere kreditt i ditt navn. Postboksen er også et godt mål. Hvis du motta sjekker eller forhåndsgodkjente tilbyr i posten er i faresonen. Noen vil stjele direkte fra postboksen. Andre sender i en adresse endrings skjema og la postkontoret bringe det til dem. Så det er den "dumpster dykker" som går gjennom papirkurven på hjem eller bedrifter for å finne nødvendig informasjon.


Du kan ikke stoppe identitetstyveri skjer. Men du kan redusere risiko! Fjerne unødvendig informasjon fra din veske eller lommebok. Du må kortet ditt personnummer når du starter en ny jobb, men du trenger ikke å bære den resten av tiden. Er ditt personnummer på ditt førerkort? Be om et annet tall fra den fra Utenriksdepartementet motorkjøretøy. Holde disse kredittkort tilbyr ut av postboksen. Har navnet ditt er tatt av markedsføringsliste av tre store kreditt rapportering byråer (Equifax, Experian og Trans Union). Frafalt regninger på postkontoret i stedet for å sette flagget opp på postboksen. Aldri gi en uønsket innringer personnummer, kredittkortnummer eller annen personlig informasjon for over telefonen. Hvis noen ringer som representerer din finansinstitusjon eller kreditor get deres navn, plassering, telefonnummer og årsaken ringer de. Deretter ringe dem tilbake ved å ringe telefonnummeret trykt på din regning, ikke tallet de ga deg.


Jevnlig søke kreditt-rapporten for nøyaktighet, eller enda bedre; abonnere på en overvåking tjeneste. Det er en enkel og kostnadseffektiv måte å beskytte din familie navn og økonomi. En profesjonell kredittanalyse gir verdifull informasjon. De vil gi deg spesifikke instruksjoner for å redusere sjansene for å bli utsatt for tyveri en identitet. Daglig overvåking gir deg den tidligste mulige gjenkjenningen. Tidlig diagnose holder personlig og jobbrelatert tap til et minimum. Bedrifter er rammet hardt av identitetstyveri. Husk de passerer disse kostnadene på til deg, forbrukeren.


Du trenger ikke å bli en overnatter identitetstyveri ekspert. La en profesjonell løse situasjonen for du gjør en kostbar, ellers frustrerende og ubehagelig opplevelse enklere å bære. Du vil ha sjelefred for å vite at noen er alltid der å se tilbake for deg.

No comments:

Post a Comment