Sunday, April 15, 2012

Få et kredittkort er et stort ansvar

Å eie et kredittkort, kan det være ganske nyttig. Om å gjøre online kjøp, booking flybilletten eller et hotellrom på telefonen, eller bare å være behov for noen nødstilfelle kontanter, kan å ha et kredittkort være en stor hjelp. Men å få et kredittkort er også et stort ansvar, og hvis du ikke holde et øye med kostnadene vaner, kredittkort kan opprette noen alvorlige problemer. Her er en utmerket liste over tips om bruk av riktig kredittkort, og hvis du følger disse, du vil sannsynligvis holde ut uten problemer, og kredittkortet ditt vil være en velsignelse i stedet for en forbannelse:


1. Når du foretar et kjøp med kredittkort, er det beslektet til å ta et lån fra banken din. Hva du har lånt har skal returneres - slik ikke låne utover din evne til å betale den tilbake.


2. Du må alltid være klar over utestående kredittkortet ditt balanserer. Dette vil hjelpe deg å finne ut om du kan foreta flere kjøp. Selv små kjøp kan virkelig kan legge opp til store saldoer og betydelig interesse kostnader.


3. Ethvert mottak som kredittkort bør bli bevart inntil du kan sammenligne dem med den månedlige kontoutskriften. Hvis du finner kjøp du ikke gjorde eller høyere kostnader enn de på mottaket, kontakt kredittkortselskapet umiddelbart.


4. Aldri gi ut kredittkortet ditt til noen! Dette inkluderer folk i familien, og noen av vennene dine. Det er ikke at du ikke kan stole på disse personene, men du ikke kan spore kjøp som du ikke selv gjør.


5. Aldri kan kostnad mer enn du gjengjelde. Når du gjør det, kan du skade din fremtidige sjansene for å få noen form for kreditt, inkludert bil lån, hjem boliglån og andre former for lån.


6. Betale kredittkort regninger i tide eller selv før de forfaller. Du gjør dette vil ikke bare bidra til å forbedre din kreditt-score, men også bidra til å unngå ekstra kostnader forbundet med sen betaling gebyrer og renter er påløpt.


7. Prøv å betale alle kredittkort regninger i full hver måned. Har betalinger av en viss i budsjettet, og prøver ikke å kjøpe mer enn dette beløpet.


8. Bruk din kredittkort for nye kjøp bare. For mange folk bruk ett kredittkort for å betale en annen kredittkortet ditt bill og som alltid fører til mer forsvarsutgifter og høyere saldoer.

No comments:

Post a Comment