Thursday, April 5, 2012

Hjem egenkapital � er det på tide å utkassering og flytte?

Løpet av de siste fem årene, har hjem prisene økt landsomfattende. I enkelte deler av landet, særlig California, hjem prisene har doblet eller tredoblet. Median prisen på et hjem i Los Angeles-området er nå nesten $450.000 og i San Francisco-området er prisen nærmer $ 600 000. Ettersom økonomien fortsetter å forbedre, fortsetter prisen på boliger å stige i California og andre steder. Mange mennesker som har eid sine hjem i mer enn tre år finner plutselig seg med hundretusenvis av dollar i egenkapital. Selvfølgelig, egenkapital er bare en teoretisk gevinst, og hvis prisen på boliger går ned, egenkapital kan gå bort. Du kan bare få beholde din egenkapital som kontanter Hvis du selger ditt hjem. Mange huseiere gjør nettopp det.


Hjem egenkapital lån som er stadig mer populære i disse dager, og mange mennesker med store mengder egenkapitalen i sine hjem er låne mot det og bruke pengene for hjem forbedringer, drømmen ferier eller andre luksus elementer. Andre er bare innløse ut og flytte andre steder. Mens prisene på begge kyster stiger med en svimlende hastighet, er prisøkninger i mesteparten av landet fortsatt mer beskjedne. Et hus i California som kjøpte et hjem fem år siden $ 200 000 kan ha et hjem verdt $500,000 i dag. Hvis denne hus var å selge det hjemmet, og flytte til Texas, eller Iowa eller deler av Florida, kan han eller hun kjøpe en sammenlignbare eller enda større hjem betale kontant og sannsynligvis beholde et sunt resultat for å investere. For de fleste amerikanere er egenkapitalen i sine hjem deres største aktivum. Undersøker at egenkapital å se hvis det kan brukes mer fornuftig ville være en lyd flytte, spesielt som Eiendomsmegling eksperter Advar en bolig "boble" som kan snart lavere priser til mer realistisk nivåer. Denne "korreksjon" i markedet, som skal finne sted, kunne hus egenkapital være alvorlig redusert.


Tydeligvis, selge et hjem og flytte bare å lommen egenkapitalen er ikke noe som passer for alle. Mens det kan være fornuftig fra et økonomisk synspunkt, betyr det å finne en ny arbeidsgiver, å finne et nytt hjem, finne nye venner og flytte barn til nye skoler og venner. Alle som vurderer slikt trekk vil være godt anbefales å nøye vurdere alle ramifications av bare plukke opp og flytte. På den annen side, muligheten til å trekke ut flere hundre tusen dollar i kontanter fra et hjem er en sjelden, og investerer det klokt kan gå en lang vei mot finansiering av en bedre livsstil eller en mer behagelig pensjonisttilværelse. Huseiere bør være oppmerksom på at det kan være salgsgevinster avgifter som skal betales på salg av et hjem. De som vurderer å selge sine hjem for å pakke ut sine egenkapital ville trolig ha nytte av en konsultasjon med en finansiell rådgiver.

No comments:

Post a Comment