Thursday, April 26, 2012

En eiendom planlegging Primer

En eiendom er den totale verdien av alt vi eier-- og forretnings- og personlige eiendeler kan legge raskt. Alle har en eiendom. Og innser det eller ikke, alle har også en eiendom planen.


En eiendom planen kan utformes av klienter og deres profesjonelle rådgivere for å oppnå klientens personlige og økonomiske mål. Eller det kan være en ordning påtvang overlevende av staten intestate rekkefølge lover, hvis noen dør ¬ ut en gyldig, oppdatert vil. Selv om en vilje er det mest grunnleggende eiendom plan¬ning verktøyet, dø to av tre amerikanere uten en.


En omfattende eiendom planen kan ordne eierskap, administrasjon og distri¬bution av dine eiendeler på måter som oppfyller dine behov og mål mens mini¬mizing estate krymping. Uten en slik plan, noe du kan tenke kommer til å skje med din eiendom, etter at du er borte vil sannsynligvis ikke.


Estate utligning og distribusjon --Estate overføring er et privilegium som kan utøves bare ved å følge bestemte juridiske prosedyrer som er utformet for å beskytte rettighetene til avdødes arvinger. Estate utligning, innebærer som denne prosessen kalles, tildelte executor å lage en innholdsliste over personens forretnings- og personlige eiendeler, betale all gjeld og krav mot din eiendom, identifisere juridiske Grey-arvingene av de gjenværende eiendom eiendeler og distribuere disse ressursene i henhold til dette.


Problemet med eiendom krymping --kostnadene knyttet til eiendom utligning inkluderer begravelse utgifter, medisinsk regninger, advokathonorarer, administrasjonskostnader og andre gjeld, samt ulike føderal og statlig skatt. Disse kostnadene kan drastisk redusere størrelsen på din eiendom. Fordi de må betales før eiendommen kan utlignes helt, kan de også forsinke distribusjon av din gjenværende ressurser til arvinger.


Behovet for eiendom likviditet --Estates er ofte dårlig penger. Med mindre tilstrekkelig likviditet er gitt, kan tvungen salg av nonliquid midler til å betale kostnadene for utligninger sammensatte eiendom krymping. I disse situasjonene har kjøper alltid overtaket. Men selv personer av beskjedne midler som aldri vurdert seg rik nok til å trenge mye eiendom planlegging kan være i for et sjokk. I tillegg til å måtte settle opp med onkel Sam og staten skatt samlere, må kreditorer betales i sin helhet før en skattebetaler arvinger kan motta sin arv.


En falsk følelse av sikkerhet om eiendom skatter --del av problemet kan være at folk er så bekymret for å redusere deres skatt, de glemmer at føderale estate skattesatsen er nesten dobbelt inntektsskatt frekvensen. Egentlig, alle med minst $ 600 000 i eiendeler har en potensiell føderale estate skatteplikt og kunne også ansikt tilstand død avgifter. Føderal eiendom skatt lover, spesielt den ubegrenset ekteskapelig fradrag, har lulled mange skattebetalere i en falsk følelse av sikkerhet. Selv med en vil, alle som mener "la det alt til min ektefelle" er måten å unngå eiendom skatt og andre eiendom utligning problemer må tro om igjen.


Ekteskapelig fradrag er en viktig eiendom planlegging verktøyet. Det gir det noen eiendeler som sendes til en overlevende ektefelle pass skatt gratis på tidspunktet den første ektefellen dør (forutsatt de overlevende ektefellen er en amerikansk statsborger). Imidlertid avsluttes ekteskapelig fradrag etter den første død. Med mindre de overlevende ektefellen remarries, er reell innflytelse av føderal skatt filt på sec¬ond død. Faktisk, kan regningen også være høyere hvis eiendommen fortsetter å vokse.


"Sekund-død" problemet --hvor stor en feil, kan det være for en eiendom eier å overlate alt til hans eller hennes ektefelle under ekteskapelig fradrag? Ser på dette eksempelet: et ektepar med to barn har aktiva på $1 million, som de har til hensikt å forlate hverandre under ubegrenset ekteskapelig fradrag. Hvis mannen dør første og forlater hans hele $1 - millioner-eiendom til kona under ubegrenset ekteskapelig fradrag, være hans skattepliktig formue null. Som et resultat, how¬ever, hvis kona ikke måtte, hennes brutto eiendom etter hennes død kan være $2 millioner, under forutsetning av usannsynlig som eiendeler ikke vil sette pris på. Uten noen forsiktig eiendom planlegging, kunne føderal skatt ta en stor bit av barnas arv på sin mors død.


Møte eiendom planlegging målsettinger. Hvis en eiendom skal være stor nok å skatte, er en vilje bare begynnelsen. Klienten kan også måtte gjøre noen ekstra eiendom planlegging til å nå målsettingene for andre impor¬tant:


• Unngå tinglysing
• For å redusere eller eliminere eiendom krymping
• Gir tilstrekkelig likviditet til å dekke eiendom rettsforlik kostnader
• Minimizing føderal eiendom skatter og avgifter for state-død
• Å tilby ryddig fjerningen av en bedrift eller profesjonell prac¬tice
• Opprettholde familiens livsstil og møte andre finansielle secu¬rity mål,


For å unngå å gjøre feil, må folk faglige råd fra en kvalifisert advokat, tillit offiser, revisor eller andre finansielle rådgivere. Estate planning har bidratt til utallige antall personer redusere deres eiendom skatteforpliktelser og hindre unødvendig tap av virksomhet og andre eiendeler.


Husk imidlertid at mens skatte besparelsene kan være en primær problem, de ikke er det eneste problemet. Estate planning er også en måte for folk å gjenspeile, kanskje for første gang, på hva de ønsker skal skje til deres eiendom etter at de er borte. Mye av kostnaden og bryderiet med eiendom utligning kan reduseres eller fjernes i løpet av en persons liv. Det kan gjøres ved å gjøre beslutninger til imple¬ment strategier for bevaring og distribuere dine eiendeler mest advantageously. Blant disse strategiene er bruk av:


• Eid eiendom
• Levetid gaver
• Wills
• Klareringer
• Livsforsikring


Planlegger å sørge for en familie behov ved husholdning hodet død er viktig, spesielt hvis den arbeidsgiver pensjon alternativet er "enkelt Betalerens." Annuities tilby sikkerheten for en garantert død fordelen som sender til eierens navngitt beneficiary(ies) som er fri for kostnader og forsinkelser av tinglysing. Med noen annuities har en ektefelle som er primære mottaker muligheten til antar eierskap av annuiteten og fortsetter å akkumulere penger på skattefrie utsatt basis.


Pensjonister bør kontinuerlig se sine planer for eiendom fordi livets endringene ofte skaper behov for å endre disse arrangementene.


Ønsker mer? Sende spørsmål og kommentarer til w.willard3@knology.net

No comments:

Post a Comment