Saturday, December 3, 2011

10 Måter Å øke kreditten din poengsum

1. Du sletter feil i 48 timer


Dette er den absolutte raskeste måten å rette feil på kreditt-rapporten, og heve kreditten din poengsum. Imidlertid, det kan bare gjøres gjennom en finansberegning selskap eller en bank. Hvis du bruker for et hjem lånet og finne feil på kreditt-rapporten, kan du be om lån offiser å gjennomføre en rask Rescore. Men ikke feil det på kreditt klinikken taktikk for flere Klagebrev.


Rask Rescore-strategi krever riktig papirene. Du trenger bevis for at elementet er feil. Det må komme fra kreditor direkte. For eksempel et brev om kontoen ikke er din konto, et brev om kontoen ble betalt tilfredsstillende, en utgivelse av lien, en tilfredsstillelse av DOM, en konkurs utslipp, et brev for sletting av samling konto eller eventuelle relevante bevis.


Dette er den samme dokumentasjonen som en bank eller boliglån selskapet ville kreve for kreditt kontoene anyways. Forskjellen er at nå kan du forbedre din kreditt scorer og få en lavere rente. Resultatene er ikke garantert, og vil kjøre deg rundt $50 per konto.



2. Sletting av negativ kredit


Dette er det beryktede området der du har hørt om alle svindel. Kreditt reparasjon klinikker lade "en arm og et bein" og lover en ren kreditt-rapporten. Noen ganger enda en ny kreditt-profil! Folk tilbringe hundrevis eller kanskje tusenvis av dollar for noe de kan gjøre seg selv.


Det er enkelt å fjerne feil. Hvis du sletter negativ kredit som er nøyaktig krever avanserte metoder. Men det er ikke omfanget av denne rapporten. Så vil jeg fokusere på å slette negativ feil.


Kreditt rapportfeil forsvinne lett ved hjelp av en enkel tvist bokstav. Hvis du har papirene bevise feilen som er nevnt ovenfor i rask Rescore, kan du sende kopier av som sammen med tvist bokstaven. Dette vil gjøre kreditt bureau jobben enklere, og du vil få raskere resultater.


Hvis du ikke har dokumentasjonen for å bevise feilen(e), sende tvist bokstaven allikevel. I henhold til gjeldende lovgivning, kreditt bureau har en "rimelig tid" for å validere kravskjemaet. For bekreftelse av tvisten, vil de kontakte kreditor. Deretter skal kontoen rapporteres nøyaktig - eller slettet. Det er generelt akseptert "rimelig tid" til å fullføre denne oppgaven er 30 dager.


Hvis du ikke gjør type person. Eller ikke har tid. Du kan leie noen som er svært økonomisk.



3. PiggyBack noens kreditt


Dette er en rask og flott lite kreditt scorer booster. Men det krever en svært tillitsfullt forhold. Enkelt sagt, legger noen andre deg til deres kreditt-konto. For eksempel når du søker på et kredittkort, kanskje du har sett delen du vil legge til en kortholderen. Hvis din tillitsfullt person legger deg, rapporteres deres betalingsloggen nå på kreditt-rapporten for. Hvis de har perfekt kreditt, nå har du en perfekt konto.


Hvis du vil gjøre dette mer effektiv, kan du bruke en forfalt konto. Tenk om din klarert person har en 10 år gammel kredittkort-konto med en perfekt betalingsloggen og en balanse mellom bare 50% av kredittgrensen. Ville ikke du elsker å ha dette på kreditt-rapporten? Den enkle delen er klarert personen bare samtaler kredittkortselskapet og ber om et skjema for å legge til en kortinnehaveren. Når fullført og aktivert, er deres hele Kontohistorie og fremtiden nå solid plantet på din konto. Tenk Hvis du sikret 3-5 av disse kontoene - spesielt avbetaling kontoer. Kreditten din poengsum kunne himmelen rakett!


Den utfordrende delen? Å finne klarert personen. Siden du allerede har en lav kreditt scorer og dårlig kreditt, hvordan ivrige noen blir å gjøre deg en kortinnehaveren? Selv dine foreldre vil ikke skade deres kreditt. Men ingen som sier at du trenger å besitte kortet! Med andre ord, kan din klarert person legge deg til som en kortinnehaver og aldri gi deg kortet eller PIN-kode eller annen informasjon. Siden regninger og alle regningen informasjon er fortsatt sendt til klarerte personens adresse, vil ikke du vite noe om forretningsforbindelsen. Dette scenariet kan land du mange klarerte personer. Og du fortsatt ha nytte med høyere credit score.



4. Å spille Ringdistribusjon


Denne strategien er en av de eldste kreditt byggeteknikker rundt. Det pleide å være oppnådd med sikret sparekontoer. Men nå, det er mye enklere med sikret kredittkort. Faktisk, har jeg brukt denne metoden selv.


Her er hvordan det fungerer: ta, 000 (eller hva du har råd til) og få et sikret Kreditkort. Når mottatt, får du et kontant forskudd til 70% av kredittgrensen. Få andre sikret kredittkort. Når mottatt, får du et kontant forskudd til 70% av kredittgrensen. Få et tredje sikret kredittkort. Når mottatt, får du et kontant forskudd til 70% av kredittgrensen.


Åpne en ny sjekkonto med den endelige cash advance. Bruk denne kontoen bare for å foreta betalinger på tre nye kredittkortene dine. Hvis du foretar utbetalinger i tide hver måned, vil kreditten din poengsum øke fordi du har nå tre nye perfekt betaling kredittkort. (Opprinnelig kreditten din poengsum kan slippe noen punkter grunnet raskt, flere kontoer blir åpnet. Imidlertid være tålmodig, fordi innen 4 måneder av ingen nye kontoer eller alle delinquencies av enhver konto, vil du se kreditten din poengsum øke. Mine økt 60 poeng i 60 dager!)



5. Betal i tide


Dette er ganske åpenbart. Men etter 12.5 år i boliglån virksomhet, jeg oppdaget det fortsatt behov for gjentatt. Kreditorer var nådig nok å låne ut penger. Nå Betal regninger jævla! Hvis du ikke gjør det, reduseres kreditten din poengsum. SELV OM BARE 30 DAGER FOR SENT!


Det er rett folkens. For noen grunn folk tenker, "Jeg er bare et par uker for sent. Hva er så farlig?" Vel, for lånet selskapet, hvis du betaler sent, men konsekvent, de gjør mye mer penger med sen avgifter og mer interesse (Hvis en enkle interesse lån). For deg, er kreditten din poengsum skadet. Hvis du tenker langsiktig og ros score, er jeg sikker på at du ikke ville ha en lettvint holdning.



6. Betale ned gjelden


Dette virker som en åpenbare metode, ikke sant? Men det er ikke så oversiktlig som du kanskje tror. Husk at vi spiller med høyt nivå statistikk og sannsynlighet som evalueres og værmeldinger trender i din oppførsel. Her er hva du gjør...


Aldri betale av roterende gjeld i det hele! Er ikke det en overraskelse? Tenk på det. Kreditten din poengsum er en refleksjon av din evne til å administrere din kreditt. Betale din gjeld administrerer ikke din gjeld. Hvis du har en null saldo, hvordan kan du behandle den? Du ikke. Det finnes ikke lenger. Og du kan ikke behandle det ikke finnes, rett? Derfor, i form av kreditt scorer, du har vist din evne til å raskt betale kontoer å unngå administrerer dem. Dermed redusere litt kreditten din poengsum.


Ett unntak, selvfølgelig, utvides Hvis du er over til å begynne med. Lønne seg hva som er nødvendig for å gjøre din kreditt-profil som ser flott ut. Deretter Behandle lere gjenværende kreditt.



7. Ikke Lukk kontoer


Selv om du betale revolving gjeld, ikke Lukk kontoen. Jo lengre en konto er åpen med ingen negative rapporter, jo bedre det gjenspeiler i din generelle kreditt scorer. Dette skyldes det veid gjennomsnittet i kreditt scorer formelen. Mange kreditt eksperter foreslå en balanse mellom 30% av kredittgrensen. Det er ideelt. Men du kan gå så høyt som 70% og likevel opprettholde en sunn kreditt scorer.



8. Ny kreditt


Du må være årvåken i kreditt-virkemåte Hvis du vil ha den beste kredit poengsummen. Derfor ikke får noen ny kreditt med mindre det er absolutt nødvendig. Hver gang du bruker for kreditt, legges en forespørsel til rapporten. Dette faller vanligvis kreditten din poengsum litt. Når du har frisk kreditt, er det ingen "track record" hvordan du vil behandle (eller betale) denne kontoen. Derfor er det en høyere risiko, noe som resulterer i en mindre slippe inn kreditten din poengsum. Husk at kreditten din poengsum er om risikovurdering.


Her er hva du gjør: få kreditt for din bolig, transport, høyskole eller fortsatt utdanning og 3-5 kredittkort. Det er virkelig trenger du bare for personlig kreditt. Hvis du ønsker mer kreditt, be om en kreditt grensen økning på kortene dine gjeldende snarere enn søke nye.



9. Du må vedlikeholde en blanding av kreditt-typer


Hvis du viser du kan håndtere ulike typer kreditt på samme tid, blir du belønnet med en stor kreditt score. Med andre ord, få avbetaling lån som kjøretøy, personlig lån eller boliglån. Få kassakreditt likhet med kredittkort: Visa, Mastercard, Sears, Sunoco gass, Costco. Ved å blande den, demonstrere du kan du administrere din kreditt fordi du vil få kortsiktige og langsiktige kreditt med en fast betaling. I tillegg til en "variabel" månedlig betaling på ditt kredittkort.


Behold disse kontoene åpner med en balanse av 70% eller mindre, og betalt på tid, og du vil være vitne til din kreditt scorer klatre til store høyder.



10. Ikke fil konkurs eller Foreclosure


Her er den mest åpenbare råd: ikke fil for konkurs eller foreclosure. Disse opphold på kreditt-rapporten i 10 år og alltid redusere kreditten din poengsum. Den eldre konkurs eller foreclosure-konto blir, kombinert med renoverte og bygget om kreditthistorie, mindre innvirkning de spiller på kreditten din poengsum.


I motsetning til populære tro kan du lovlig slette en konkurs og foreclosure. Det er ikke lett. Men det er mulig. Hvis du vil se de avanserte metodene for denne løsningen.


Hvis du vil raskt bygge din kreditthistorie etter konkurs eller foreclosure, bruke Ringdistribusjon-strategien ovenfor og få sikret kredittkort. Nå kan du selv få et billån eller et pantelån rett etter konkurs.


© 2004 David Czach.


--------Editor's Note----------
Dave Czach har 12 års erfaring i boliglån-business og en bachelorgrad i eiendomsmegling. Han kan nås på http://myLoanHero.com/go.cgi/daveczach.


Denne artikkelen kan være reprinted uten kompensasjon gitt det er ingen endringer overhodet til artikkelen, opphavsrett og fullstendig Editor's Note. Ettertrykk eller kopiering uten disse betingelsene er brudd på opphavsrettigheter.

No comments:

Post a Comment