Thursday, December 22, 2011

Dodging Leasing's Grim Reaper: navigere en betaling

I hennes tredje Harry Potter boken, 'The Prisoner of Azkaban', introduserer JK Rowling en stille mystisk klanen av spiny, skjule skapninger i stand til å siphoning av lykke og alle gode tanker fra noen i deres tilstedeværelse. Utvidet eksponering for disse scabby grim reapers, kalt Dementors, resulterte i galskap eller død for selv de mest gledelig enkeltpersoner. I en verden av utstyr leasing er det nærmeste til å Dementors lessors som mister tilliten i at leietakere skal håndteres. Hvis din firmaet står overfor overhengende betaling, finnes det flere handlinger du kan utføre for å forbedre sjansene dine for å navigere gjennom denne uheldige situasjonen.


Som i de fleste situasjoner kan spinne ut av kontroll, er effektiv kommunikasjon mellom leietaker og utleier ekstremt viktig. Ved starten av leieavtalen er du først og fremst opptatt med å skaffe finansiering av fleksible og kostnadseffektive utstyr. Utleier er primært målet er å stamme en lønnsom lease-transaksjon. Når en betaling er i offing, endre primære bekymringene for begge parter. Du har nå fokuserer på å ta tiltak for å garantere overlevelse, mens utleier søker beskyttelse og gjenoppretting av leieavtalen investering. Som blir sagt, er det svært viktig at du setter pris utleier bekymringer når du planlegger en utvinning og når kommunikasjon med utleier.


Som et første skritt, bør du informere utleier når betaling standard synes uunngåelig. Ingen vil være blindsided av en unexplained delinquency som den første indikasjonen på et problem. De fleste lessors vil sette pris på din likefremme candor i varsle dem. Være forberedt på å gi en forklaring av årsaken til betaling-problemet, en detaljert fremstilling av firmaets økonomiske tilstand og din plan for å rette opp situasjonen. Hvis du er i stand til å generere økonomiske prognoser, vil de vise seg nyttig i overbevisende utleier slik at du kan kjøre plan for gjenoppretting.


Du kan prøve å bo i samsvar med alle andre vilkår og betingelser for leieavtalen. De fleste lessors vil sette pris på din flid i å følge de andre leieavtale bestemmelsene, særlig de som krever periodisk finansiell informasjon. Hyppige oppdateringer vil gi utleier tillit som du samarbeider, og arbeider med ham.


Hvis det er aktuelt, foreslå en leie-reduksjon i et beløp og for en term som vil gi deg en mulighet til å gjenopprette. Husk at utleier er primært interessert i hvordan leieavtalen får tilbakebetalt, og hvordan han vil innse nytten av å prute forhandlet ved begynnelsen av leieavtalen. Dernest er han bekymret for hans sikkerhetsstillelse posisjon. Nå som et problem har dukket opp, vil han beskyttelse mot et tap på transaksjonen hvis firmaet mislykkes eller hvis utstyret repossession blir nødvendig. Tilby kontantstrøm-prognoser for å vise hvordan din bedrift vil gjenopprette, og da vil du kunne fortsette å gjøre full leie betalinger.


Hvis det er mulig, være forberedt på å tilby kreditt forbedringer og en økning i leieavtalen rate å lokke utleier å ta imot deg. Kreditt forbedringer er ment å gjøre utleier føler seg mer sikre at han vil gjenopprette sin investering. Du kan tilby ekstra sikkerhetsstillelse, en personlig garanti, en løftet av lager eller andre verdipapirer som kreditt forbedringer. For å kompensere utleier for ekstra risikoen transaksjonens defaulted tilbyr en kursjusteringsbeløp. En kursjusteringsbeløp kan oppnås ved å utvide leieavtalen, stepping opp leie etter gjenoppta betalinger eller utstede tegningsrettene å kjøpe aksjer i ditt firma.


Hvis du ikke kan bestemme sannsynlige varigheten av standard, bør du be om en relativt kort periode med lavere betalinger før du kan bedre evaluert situasjonen. Være forberedt på å forhandle om lengden på perioden, mengden redusert avdrag og kreditt forbedringer.


Hvis standard ser ut til å være håpløst uhelbredelig, kan du fortsette i mange forskjellige måter. Kan du: 1) tilbyr å returnere utstyret til utleier og betale lease-saldoen over en lengre periode; 2) tilby å finne en passende sublease ordning for utstyr; eller 3) se om utleier lar deg holde utstyret og gjøre redusert betalinger på en måned til måned basis inntil du eller utleier kan re-market utstyret. Hvis alt annet mislykkes i å arbeide ut en akseptabel løsning med utleier, kan det være tid for deg å engasjere en kompetent advokat.


Hvis du er i stand til å nå en gjensidig akseptabel løsning, kanskje noen lessors krever en formell toleranse-avtale dekker ny forståelse. Disse avtalene kan ta form av en uformell bokstaven på forståelse eller en omfattende juridiske avtalen. Avtale-skjemaet kan avhenge av størrelsen på transaksjonen og preferanse av utleier. De fleste lessors til slutt forvente å bli kompensert for forbearing via en engangs toleranse kostnad, straffen leie betalinger eller andre midler. Også, forvente å betale utleier for eventuelle juridiske utgifter til å dokumentere en toleranse ordning.


De fleste lessors vil ikke ta rettslige tiltak eller årsaken kunder problemer og slit som vil forstyrre utvinne sine leie investeringer. Denne innstillingen er vektet mot utsiktene til å realisere et større eventuelt tap ved at kunden å beholde utstyret. Det er vanligvis mer fordelaktig for lessors å arbeide med kunder hvis situasjonen synes salvageable. Mindre ønskelig alternativ er å gå gjennom en dyrere og lange rettsprosesser distraksjoner på leieavtalen og prøve å repossess utstyret. Mange store lessors har enkeltpersoner huset som spesialiserer seg på å administrere arbeid transaksjoner. Disse ekspertene har vanligvis hatt erfaring med mange leietaker betaling standarder. Deres mandat er å få den raskeste gjenerobre av leieavtalen investering mulig, gjenstand for å beskytte investeringen. Hvis det blir klart når som helst utleier planer om å ta rettslige tiltak mot din firmaet i stedet for å forsøke å samarbeide med deg for å realisere en gjensidig akseptabel løsning, får du en dyktig advokat involvert. The advokat kan gi deg med din juridiske alternativer, og kanskje kunne hjelpe deg med å forhandle med utleier.


Når din selskapets fortunes ta en tur på verste, og du må endre betalingsbetingelsene med leasing-selskapet og annen kortsiktig gjeld, ikke få panikk. Dette er tiden å fordoble din innsats og å utarbeide planer for å rette på situasjonen. Tidlig aggressive handlinger av deg å utvikle løsninger vil betale stort utbytte. Gjøre vårt ytterste for å opprette og foreslå planer gjensidig akseptabel for alle parter. Imidlertid alltid være forberedt søke juridisk Hjelp skal grim reapers eller Dementors vises på døren.

No comments:

Post a Comment