Friday, December 16, 2011

Skatt reduksjon Tips

I rush å få selvangivelse forberedt og arkivert av 15 April, overpay mange sine avgifter. Følgende er noen skatt reduksjon tips som kan hjelpe deg med å spare en bunt.


Skatt kreditt For å starte en liten bedrift pensjonsplan


Opprette en pensjonsordning kan hjelpe deg med å beholde viktig ansatte. Hva mange business eiere ikke forstår er en skatt kreditt kan bli hevdet Hvis virksomheten har 100 eller færre ansatte. Oppfylle dette kravet, og du kan ta en skatt kreditt på opp til $500 i hver av de første tre årene av planen. Skatt kreditt er ekstremt verdifullt fordi de er trukket direkte fra skatt du skylder, ikke brutto inntekter.


Kreditten er 50% av visse oppstart koster du pådra deg i hver av de første tre årene. Kostnadene inkluderer utgifter til å etablere og opprettholde planen. De inkluderer også kostnadene for eventuelle pedagogisk avgang planlegging programmer du oppgir for ansatte.


Anta for eksempel først at du brukte $1500 starter en pensjonsordning for ansatte i 2004. Neste anta at du vil tilbringe $1,200 i både 2005 og 2006 for vedlikehold av programmet og utdanne dine ansatte. I dette scenariet ville du være kvalifisert til å kreve en skatt kreditt på $500 i 2004, 2005 og 2006.


Personlig lån for virksomheten


Mange bedriftseiere mister oversikten over lån som de gjør i sin virksomhet. Som et resultat klassifisere de feilaktig utbyttet av lånet som en del av deres brutto inntekter. Dette kunstig reiser brutto inntekter av virksomheten og legger til alminnelig skatteplikt. Gå nøye gjennom postene for 2004 å sikre at du ikke gjør denne feilen. Betal spesielt fokus til kostnader på personlige kredittkort. Du vil bli overrasket over hvor raskt tallene legge opp.


SUV fradrag såret, men fremdeles i live


Mye har blitt gjort om "SUV skattemessig fradrag" som tillatt kjøpere av SUVs over 6000 pounds å umiddelbart trekke opp til $100.000 av kostnaden. Mange tror feilaktig at den amerikanske jobber etableringen Act av 2004 eliminert denne fradrag. Det gjorde ikke. I stedet, det redusert fradrag til $25.000 med det gjenstående beløpet som er fordelt til avskrivning. Dette er fortsatt en betydelig umiddelbar fradrag. Hvis du har kjøpt en ikke SUV lastebil som veide over 6000 pounds i 2004, er du ikke begrenset til en "ren" $25.000 fradrag.


Tsunami Relief bidrag betalt i 2005


Millioner av amerikanere bidratt til veldedige organisasjoner å tilby lettelse til ofrene for tsunamien. Vanligvis veldedige bidrag er trukket fra i året de er gjort. Ny lovgivning, kan du imidlertid å trekke Tsunami bidrag du har gjort i januar 2005 i 2004 selvangivelse. Du kan eventuelt vente og trekke donasjon på 2005 returnerer. Dessverre, du kan ikke trekke bidrag på begge deler!


Sales Tax fradrag


Hvis du spesifisere fradrag, du har et valg for å trekke fra staten og lokale skatt eller din statlige og lokale mva. Dette alternativet er tilgjengelig i 2004 og 2005 skatt år. Hvis du bor i en tilstand som ikke samler inntektsskatt, bør du hevdet valgfrie sales tax fradrag for betydelig skatt besparelser. Se IRS publikasjonen 600 for mer informasjon.


Fradrag for diskriminering søksmålet kostnader


Hvis du ble pålagt å betale advokat avgifter og domstol kostnader forbundet med en diskriminering søksmålet, kan det hende du kunne hevde skattemessig fradrag. Lønnstrekket er bare tilgjengelig for kostnader og avgifter som er påløpt etter 22 oktober 2004 i forhold til dom og oppgjør. Lønnstrekket er ikke begrenset av alternativ minimum avgift. Realistisk, denne fradrag vil være mer livskraftig for 2005 skatteåret, men noen skattebetalere kan være berettiget i år.


Det er mange fradrag og kreditter tilgjengelig hvis du tar deg tid til å se etter dem. Avgifter kan være forvirrende, men besparelsene rettferdiggjøre tid og krefter for å finne alle tilgjengelige fradrag og kreditter.

No comments:

Post a Comment