Thursday, December 1, 2011

Forsikring-nødvendig For sjelefred

Det finnes mange forskjellige typer forsikring. Forsikring er en politikk hvor du satse et bestemt beløp, som du ikke får tilbake, som vil betale deg i en forhåndsdefinert hendelse. Detaljene, kan variere i henhold til typen forsikring.


Helseforsikring er utformet for å hjelpe deg med din helsestell. Vanligvis betale et bestemt beløp hver måned kalt bonuser og du må kanskje betale en prosentandel på din lege besøk eller resepter men forsikring er utformet for å hjelpe deg med kostnadene. Det vil også hjelpe deg i nødsituasjoner som en ulykke, et ødelagt bein eller plutselige sykdom. Forsikring er der for å hjelpe deg hvis du har en baby eller en annen tid hvor du trenger vanlig forsiktighet.


Bil forsikring er ment for ulykker, enten din skyld eller noen andres. Du betaler din bil forsikring premie hver måned (eller kvartalsvise eller årlige) og hvis du er i en ulykke, forsikring kan dekke skader. Det finnes to grunnleggende typer bil forsikring; ansvar og full dekning. Ansvar vil bare dekke hva du er ansvarlig for. Full dekning vil dekke alt som skjer til din bil, din kropp, eller til den andre parten i en ulykke.


Hovedformålet med Livsforsikring er å dekke overlevende fra personen som dør. Livsforsikring kan brukes til å betale gjeld, dekke begravelse utgifter eller ta vare på overlevende barn. Livsforsikring kan være veldig viktig, spesielt hvis du forlater en ektefelle som ikke fungerer, små barn eller gjeld. I din død, ville life insurance company tildele mengden av policyen til din begunstigede.


Hjem forsikring, som navnet antyder er ment å beskytte ditt hus og eiendom. Det er Hjem eierens forsikring, og også innboforsikringen. Renter er forsikring vil dekke dine eiendeler som er i bolig og oftest dekke skader til huset, selv om det var en pause i eller lignende krav til hjemmet. Dette vil holde renter fra å måtte betale eieren ut av lomma Hvis skaden til bolig oppstod fra noe som en innbrudd.


Hjem eierens forsikring vil dekke for de samme tingene; skade til personlige eiendeler, og også til bolig. Mange forsikring planer dekker naturkatastrofer som storm eller jordskjelv. Noen planer dekker brann, og noen vil ikke. Vanligvis er brann dekket hvis ikke angitt av eieren.


Det er mange andre typer dekning som er viktige for bedrifter, inkludert virksomhet interrruption og handikap forsikring. Den eneste måten å sikre riktig dekning er å konsultere med en profesjonell som har din beste interesse på hjertet.

No comments:

Post a Comment