Saturday, December 17, 2011

Ved hjelp av utstyr Leasing som en konkurransedyktig våpen

De fleste store generaler vet hvordan du utformer vinnende kamp planer. De vet også hvordan du kan bruke sine ressurser til å få fordeler i forhold til fienden. For disse militære ledere kan får nok stridsvogner, fly, skip og våpen i hendene på høyre personell stave militær seier eller tap.


I business-arena kan får tilgang til bestemte ressurser og få dem i stand hender også bestemme suksess. Mange vellykkede bedriftsledere har oppdaget at utstyr leasing kan gjøre en betydelig forskjell når konkurrerer i markedet. Faktisk utstyr leasing har blitt et konkurransedyktig våpen for ledere som forstår hvordan og når til å bruke dette nyttig finansiering verktøyet.


Her er noen måter Smarte forretningseiere og ledere bruker utstyr leasing til få fordel over sine konkurrenter:


Å utvikle en finansiering krig brystet


Utstyr leasing gjør det mulig for selskaper å finansiere flere aktiviteter for å konkurrere effektivt. Den supplerer andre former for finansiering, for eksempel egenkapital, bank gjeld, trade credit og boliglån finansiering. Gløgg ledere forstår at tilgang til en rekke nyttige finansiering gir dem bestemte alternativer og gir dem en fordel over konkurrentene med begrenset finansiering.


Opprettholde State-of-the-Art teknologi


Å være i stand til å anskaffe og bruke programvare og state-of-the-art utstyr kan gi mange selskaper en merkbar konkurransefortrinn. Denne fordelen kan være særlig betydelig i forskning, produktutvikling, markedsføring og drift. Ved hjelp av utstyr leasing, er selskaper i stand til å administrere bedre teknologi omsetning. Mange ledere bruker operasjonelle leieavtaler for å erverve state-of-the-art utstyr for fast tidsperioder. På slutten av leieavtalen er de så stand til å kvitte seg med foreldet utstyr ved å returnere utstyret til lessors.


Strekke egenkapital


Egenkapital er ofte mest fleksible form av business finansiering. Det gjør det mulig for selskaper å gjennomføre virkningsfulle vekst aktiviteter som å legge til nøkkelpersonell, drive forskning og utvikling og utvide markedsføringsprogrammer. Utstyr leasing er dedikert finansiering. Det gjør det mulig for selskaper å legge til utstyr effektivt. I denne sammenheng, utstyr leasing bidrar til å utnytte og strekke et selskaps egenkapital ved å frigjøre den opp for andre bruksområder. Når de brukes riktig, er den samlede virkningen av utstyr leasing å utnytte egenkapital returnerer. Høy egenkapital returnerer tiltrekke investorer og tillater selskaper å kjeldetekst mer egenkapital i fremtiden.


Utstyre talentfulle folk til å gjøre kampen


Ved hjelp av leasing for å få den beste programvaren og maskinvaren i hendene på dyktige personell er et konkurransefortrinn. Selskaper som raskt får utstyret i hendene på dyktige arbeidere på startnivå vanligvis konkurrere mer effektivt på markedet.


Akselererende vekst


Utstyr leasing muliggjør raskere vekst. Det gjør det mulig for selskaper å legge til infrastruktur raskere ved å bringe inn utstyr tidligere og betalende over tid. I denne forbindelse, gir leasing et konkurransefortrinn over selskaper som vente til å kjøpe utstyr outright.


Forsvare arbeidskapital


Avanserte business ledere har oppdaget hvordan du skal holde trykket på for sine selskaper arbeidskapital. Sammenlignet med outright kjøp, har utstyr leasing en lav innvirkning på arbeidskapital. Leasing gjør det mulig for selskaper å unngå store forhånd outlays mens spre utstyr anskaffelseskostnader over en lengre periode. Hvis du bruker utstyr leasing for å administrere arbeidskapital tillater selskaper å betale regninger i tide og å fungere problemfritt. De er da i stand til å få et konkurransefortrinn over selskaper som ikke har mestret denne teknikken.


Maksimere skattemessige fordeler


Sofistikert selskaper kan maksimere skattemessige fordeler ved nøye bruke utstyr leieavtalen strukturer. Ved å delta i forbindelse med operasjonelle leieavtaler og være i stand til å fullt ut kan trekke lease betalinger, kan selskaper som ellers ikke kan bruke avskrivning, nedskrivning fortsatt realisere skattemessige fordeler. Balanseførte leieavtaler og gjør at bedrifter kan bruke avskrivning, nedskrivning til å dra nytte av denne funksjonen. Skatt fordeler ytterligere redusere kostnadene ved å anskaffe utstyr. Disse fordelene kan ofte gjøre utstyr leasing en mer effektiv måte å anskaffe utstyr sammenlignet med andre metoder.


Totrinns turbolading utstyr-salg


For firmaer som selger utstyr, kan tilbyr utstyr leasing til kunder på salgstidspunktet hjelpe etablere en betydelig konkurransefordel. Praktisk utstyr finansiering på salgstidspunktet kan eliminere en stor utfordring for selger, kundens manglende finansiering for kjøp. Utstyr-selgere som tilbyr leasing gi kundene et middel for å skaffe utstyret og realisere det fulle fordelene av utstyr leasing. Denne strategien for salg-finansiering representerer en klar fordel over selgere som la kundene fend for seg selv.


Smarte forretningseiere og ledere må du forstå fordelene med utstyr leasing. De forstår også hvordan utnytte leasing konkurransefortrinn. Utfordringen for dem er å optimalisere leasing å realisere størst fremgang og konkurrere mer effektivt. Det er ikke rart at utstyr leasing i USA har vokst til over $ 240 milliarder årlig og kontoer for mer enn 30% av utstyr oppkjøp. Vurdere utstyr leasing når du utformer kamp planer. Ikke Tillat konkurrentene vil bruke leasing mot deg for å vinne kampen i markedet.

No comments:

Post a Comment