Tuesday, December 6, 2011

Økonomisk bistand-alternativer

Økonomisk bistand-alternativer
Før du skriver inn college, befinner du deg kanskje grubler nøyaktig hvor du vil kunne betale for college. Mange offentlige høyskoler og universiteter koste tusenvis av dollar, mens private høyskoler og universiteter kan koste $ 10 000, $20.000, $30.000 eller enda mer bare for å delta. Før du får også bekymret disse høye priser, er det viktig å vite at hjelp er bare et klikk på datamaskinmus unna, som Internett kan hjelpe deg å finne alternativet økonomisk støtte som er riktig for deg!


FAFSA første
Uten å vite noen av alternativene, er det viktig å første fylle ut et FAFSA skjema med skolen din økonomisk støtte avdeling. FAFSA-skjemaet kan du fortelle den føderale regjeringen all din finansiell informasjon. Når de har som i hånden, kan de finne ut hva best økonomisk støtte-alternativene er.


Lån alternativer
Ett alternativ ofte brukt av studenter taste college er lån. Lån, som den føderale PLUS lån, Perkins lån, Stafford lån og FFEL lån, kan alle hjelpe deg til å betale din vei gjennom college uten å sette en krone å gjøre dette. Du vil selvsagt måtte betale tilbake noen eller alle av disse lånene (avhengig av statusen din økonomiske og finansielle status for dine foreldre), men lån kan være en effektiv måte å betale din vei gjennom college.


Grant-alternativer
Et annet alternativ er grants, som kan oppnås gjennom regjeringen (som den føderale Pell Grant, for eksempel) eller gjennom dine bestemt skole. Grants betale din måte gjennom college og trenger ikke skal nedbetales når du oppgraderer. Disse tilskudd er vanligvis bare "gitt" til de som har behov for økonomisk støtte, men husk å bruke for dem hvis du tror at du er kvalifisert.


Andre finansielle Aid alternativer!
Det finnes også andre mindre konvensjonelle metoder for økonomisk støtte til studenter. Føderale arbeid studie gjør det mulig for studenter å arbeide ved høyskoler og universiteter, mens de er registrert det i flere timer per uke. Penger tjent kan deretter bli brukt som et middel for økonomisk støtte. Ta kontakt med din spesifikke høyskole eller universitet for andre økonomisk støtte alternativer som kan eksistere og være til din disposisjon.


Denne artikkelen er distribuert av NextStudent. På NextStudent tror vi at å få en utdanning er den beste investeringen du kan gjøre, og vi er dedikert til å hjelpe du forfølge drømmene utdanning ved å gjøre college finansiering så lett som mulig. Vi inviterer deg til å lære mer om økonomisk bistand alternativer på http://www.NextStudent.com.

No comments:

Post a Comment