Sunday, December 4, 2011

Er du slo opp på deg selv om gjeld?

Når du hører ordet "gjeld", hva er den første tanken eller følelse som kommer til deg? For de fleste gjeld er "dårlig", eller det blir "fienden" og er noe som bør unngås som pesten.


Å ha gjeld gjør ikke du et dårlig menneske. Den mer en situasjonen er dømt som verst, er verre det blir. Det er dømmekraft som du har rundt gjeld, som vil holde deg følelsen "stuck". Det er dømmekraft som bringer ut angst, frykt, stress, knute i magen.


Det er det gamle suksess-prinsippet: hva du fokusere på å utvides. Så hva er du fokusere på? Komme ut av gjeld er en innsidejobb først! Hva det betyr er å ta 100% ansvar for din gjeld og bekjenne til deg selv at du har en plikt, og å vite og å tro at du skal oppfylle denne plikten ved å betale kreditorer så raskt som mulig.


Ingen ønsker å være stresset, eller bekymre deg levende utenfor sitt. Fleste er svært ubehagelig snakker om emnet for penger og gjeld. Og siden emnet for pengene ledelse ikke er normalt undervist i skolen, hvor vi lære om det?


Fra våre familier, venner, kolleger osv, tv-programmer. Dette er mennesker som mener vel, og det har vært min erfaring er de vanligvis passerer langs informasjon som kan være foreldet og ikke lenger relevant for gangene som vi nå lever i og kan eller gjelder kanskje ikke for deg og ditt liv. Det er deres meninger og holdninger.


Nok en gang gjør det ikke det en "god" eller "dårlig" ting. Svaret er å finne en løsning som "virker" for deg og den aktuelle situasjonen. Vær oppmerksom, at når du bestemmer deg å bli gjeld gratis, vil det bli krystallklart at ikke alle tenker at å bli gjeld gratis er en god idé.


Alle fra din lokale bank til matbutikk, ønsker du å kjøpe på kreditt. Innse at "kreditt" er et verktøy som kan tjene deg, eller ikke tjene deg. Her er noen tips for å bli gjeld gratis.


1) Innrømme at du har gjeld, og er villige til å bli gjeld gratis. Dette er det viktigste steget og er en del av å være 100% ansvarlig, og å være åpen for å finne en løsning. Uten å vite hvor du er nå, er du sannsynligvis ikke kommer til å kunne tegne inn en plan, eller tilordne til der du ønsker å gå.


2) Ikke Legg til noen mer gjeld. Dette handler om å endre vaner, meninger og holdninger om å kjøpe på kreditt. Holdninger om penger/kredit kan har tjent du opp til dette punktet, og den gode nyheten er at du nå kan gjøre nye valg som støtter deg. Husk "liv" skjer, og det kan forekomme når du må kanskje bruke kreditt. Hvis dette skulle skje ikke slå deg opp. Bare Fortsett ned din sti av gjeld reduksjon og det endelige målet om økonomisk frihet.


3) Begynn å betale gjelden nå. Dette virker som en opplagt og enkle trinn, og det er enkelt å gjøre og også enkelt ikke å gjøre. Vi er afterall mennesker, og endringen er ikke noe som vi er veldig komfortabel med. Legge all gjeld på papir, slik at du er klar over hva du skylder. En av de beste strategiene til gjeld reduksjon er den "noe-noe" prinsippet. Fokusere på å betale (1) kreditor om gangen. Dette vil holde din energi konsentrert, og din gjeld reduksjon innsats vil være mer effektive enn prøver å betale alle på en gang.


4) Ta "ekstra" penger og bruke det mot din gjeld. Hvor kan du få det "ekstra" penger? Begynne å se hvor du tilbringer pengene. For eksempel: Bruk av kuponger, eller shopping på en klubb i lageret, kan du spare tusenvis av dollar i løpet av et år. Disse besparelsene kan brukes til å betale ned gjeld raskt og lettvint.


Vær oppmerksom på at din fortid ikke like din fremtid. Se på den nåværende økonomiske situasjonen som en "erfaring", og et område som du er i stand til å forbedre på.... versus et sted at du er å bedømme selv for en feil. Mange mennesker akkurat som du har vært i stand til å eliminere sin gjeld. Den gode nyheten Solomonøyene... så kan du!



~~~~~
Forfatteren, Mario Castagno er webmaster av http://www.fcdebt.com, en ressurs for gjeld reduksjon programmerer.

No comments:

Post a Comment