Monday, December 19, 2011

Hvordan velge en utstyr Leasing Company

Leasing har blitt en foretrukket form av utstyr finansiering, med mer enn 30% av virksomhet utstyr oppkjøp. Hvert år tusenvis av amerikanske selskaper står overfor utfordringen med å finne attraktive finansiering for å anskaffe business utstyr. Mange av disse selskapene tilnærming leieavtalen sourcing prosessen søker den laveste satsen av leieavtalen. Mens sikring av lav hastighet er et verdig mål i å velge en leasing ordning, er det alene vanligvis ikke en pålitelig standard for å oppnå beste leieavtalen transaksjonen eller leasing erfaring.


Å skaffe attraktive leieavtalen forslag, og for å unngå leieavtalen blunders Pass på at du velger høyre leasing-selskap til å by. Til slutt, det galt utleier valget kan resultere i en langsom godkjenning, manglende evne til utleier å levere, skjulte avgifter, termer substandard lease eller verste. For å sikre den beste leieavtale oppstillingen, må du gjøre leksene dine i pre-qualifying budgivning leasing selskaper. Gi dette aspektet for å skaffe en attraktiv leieavtalen ordning høyeste prioritet.


Hvordan Leasing selskaper forskjellig


Leasing-selskap kan variere på en rekke måter. Noen spesialiserer seg på bestemte bransjer, noen i leieavtalen-typer, noen i visse typer utstyr og andre i transaksjonen størrelser. For eksempel noen leasing firmaer spesialiserer seg bare på en enkelt industri som helsevesen, utskrift, landbruk eller transport. Andre fokusere utelukkende på en leieavtale-type. De kan bare tilby operasjonelle leieavtaler for utstyr med attraktive restoljen verdier. Noen lessors er spesialister i full-utbetalingen finans leieavtaler. Likevel fokusere andre på små billett transaksjoner med utstyr kostnader under $ 100 000. Det er viktig å forstå spesialisering av lessors byr på leie-transaksjon. Å få den mest attraktive avtalen og for å unngå run-around, stokk med søker lessors som fokuserer på hvilken transaksjonstype du.


Leasing selskaper også variere i ressurser og evner. Mange store leasing selskaper er eid av banker, finansielle selskaper eller andre store industribedrifter. Disse bedriftene har vanligvis rikelig ressurser og ekspertise på en rekke leasing segmenter. Mellomstore og mindre leasing selskaper tallmessig sterkt store lessors. Mens disse selskapene ikke kan matche ressurser for sine større brødre, har de ofte svært dyktige fagfolk, tilstrekkelige ressurser og mer fleksibilitet til leietaker behov. Målet er å få de beste leasing ordning for ditt firma. Ved å etablere prioriteter for leasing ordningen du søker, vil du kunne finne ut om en leasing fast med store ressurser, eller en som er rask og fleksibel er et bedre valg.


Når og hvor du skal lete


På tide å begynne søket etter en leasing-selskapet er tidlig i planlegging av leieavtalen-fase når du har opprettet kriterier for en leasing ordning. Noen vilkår for å vurdere for en leasing ordning er: priser, månedlig kontant outlay, financial statement virkningen, passende leieavtale-type, leieavtalen, lease fleksibilitet, lease anlegget størrelse, og om utstyret ditt vil bli akseptert for leie. Bruk kriterier som disse og kvaliteter som du søker i en leasing-selskapet for å starte søket utleier.


Det er et flott utgangspunkt for å finne budgivning leasing selskaper gjennom profesjonelle og personlige henvisninger. Ta kontakt med din advokat, revisor, bank kontakter og kolleger i din bransje. Også spør venner og bekjente som bruker leasing i sine virksomheter. Spurte dem for kontakter på leasing-selskap som spesialiserer seg på din bransje eller som tilbyr typen leieavtalen du søker. Ring industry association, og spør om de har navnene på leasing-selskap tjene andre i din bransje.


En annen tilnærming er å ringe et par hovedutstyr leasing handelsforeninger. Store association nettsteder inkludere: www.elaonline.com, www.eael.org, www.uael.org, www.naelb.org, www.aglf.org, www.mael.org og www.nvla.org. Beskriv hvilken type utstyr og du er i bransjen. Spør om de er i posisjon til å gi deg en liste over medlemmer å kontakte angående lease. Hvis du mottar en slik liste, må du kanskje begrense kandidater som er basert på ytterligere lekser og vilkårene du har opprettet.


Evaluere Leasing-selskap


Kvalitetene til å søke etter i en hvilken som helst leasing-selskapet du vurdere inkludere: 1) erfaring og ekspertise; 2) rykte; 3) mulighet til å utføre; og 4) en relasjon tilnærming.


Intervju potensielle bidders nøye. Diskutere sin kompetanse og erfaring i leasing virksomhet. Spør om erfaring med transaksjonstypen du søker, engasjement med lignende firmaer i din bransje, og hvilke typer leieavtalen produkter de tilbyr bedrifter som din. Diskutere behovene dine utstyr. Finn ut om de vil være i stand til å leie det meste av utstyret du trenger. Spør om de finansierer lease ved hjelp av interne finansiering, eller om de vil megleren leasingavtalen til en annen finansiering kilde.


Få nok informasjon fra og om budgivning lessors til å avgjøre om du vil inkludere dem i bud-prosessen. Hvis det er mulig, be om finansiell informasjon fra potensielle bidders å vurdere tilstanden deres økonomiske. Også, hvis du kan få en Dunn og Bradstreet rapport ("D & B") for hver bud. Se etter søksmål inngitt mot utleier, dommer, alvorlige betaling delinquencies, dårlig økonomiske resultater og lignende problemer som kan påvirke ytelsen på en ny leieavtalen transaksjon i d & B-rapport.


Be om og kontroller referanser for kunde-, leverandør-, bank- og handel for hver utleier. Kontakt hver referanse og kontroller nøkkelinformasjon som er gitt til deg av utleier. Spør hvordan utleier håndterer sin konto og om det har vært noen problemer eller spørsmål. Spør kundereferanser om utleier evne til å utføre og oppmerksomhet på kundeproblemer og bekymringer.


Du kan undersøke bidders online. Du kan kontrollere Google (www.google.com) for å se om potensielle bidders vises i en hvilken som helst newsworthy artikler. Hit meldingstavler og nyhetsgrupper. Se etter uløste problemer, svindel, økonomiske problemer, suksesshistorier og priser. Besøk bidders' nettsteder for å få så mye informasjon som mulig før du utvider en invitasjon til å by. Det kan hende du kan sile ut undesirables.


Til slutt, gjør at potensielle bidders tilhører én eller flere industri handel sammenslutning. Mens medlemskap alene ikke snakker for integritet eller ekspertise av medlemmer, satt de fleste av foreninger atferdsnormer for sine medlemmer.


Et ord om Lease meglere


Leieavtalen meglere tjene roller ligner forsikring meglere. De profitt ved å plassere leieavtalen transaksjoner med ultimate finansiering kilder for disse transaksjonene. Du bør bestemme om en leiekontrakt megler vil tjene deg bedre enn søker direkte bud fra lessors. Leieavtalen meglere kan være nyttig i å finne kilder for vanskelig transaksjoner, grunnet svak kreditt eller unattractive utstyr. De kan også være nyttig å sette inn transaksjoner som er svært spesialiserte. Fungere bare med leieavtalen meglere som har høy integritet, som har en god forståelse av leasing, og som forstår du er i markedet.


Innskrivingslinjen for å bli en leieavtale megler er relativt lav, og ikke alle meglere er godt utdannet eller anerkjente. Du kan sjekke megleren referanser og evner grundig. Kontroller om megleren hører til nasjonale bransjeorganisasjonen for leieavtalen meglere, NAELB (www.naelb.org) eller til en av de andre hovedutstyr leasing foreningene. Bruk samme retningslinjer for å vurdere meglere som skissert ovenfor for leasing-selskap.


Avskjeds ord varsomhet


Unngå høyt trykk leieavtalen selgere. Enten de er meglere eller leasing selskap representanter, er oddsen for du å bli villedes eller skuffet med utfallet svært høy. Fungere bare med leieavtalen representanter eller meglere som har en god forståelse av leasing, og som er følsomme for dine behov. Å gjøre noe annet kan føre til forsinkelser eller skuffelse.


Unngå å gi leieavtalen innskudd eller fremme rentals til meglere. Meglere ikke gi finansiering direkte og, i besittelse av pengene dine, representerer en potensiell kredittrisiko.


Hvis leieavtalen megler eller leasing representant sier noe utgjør som en betydelig uriktige fremstillingen, gange unna. Sjansene er første slike uriktige fremstillingen vil ikke være sist. Det er for mange kunnskapsrik leasing fagfolk med høy integritet. Unngå å tilbringe tid med dem som er unprofessional.


Til slutt, sikre at du får minst tre eller fire leieavtalen bud fra kvalifiserte lessors, hvis du kan. På slutten av dagen er lease priser markedet drevet. Flere bud, få hjelp til å sikre at du får konkurransedyktige priser og vilkår.


Velge riktig leasing selskap er verdt innsatsen. Ved å ta et par enkle trinn under planlegging og budgivning faser av innkjøpsprosessen lease, kan du eliminere eller sterkt redusere bortkastet med ukvalifisert lessors. Du kan også unngå å komme til run-around. Gi nok tid å nøye sjekke ut alle bidders. Være delvis til lessors med høy integritet, stor omdømme for ytelse, god kompetanse og som kommunisere godt med deg. Du vil investere litt tid på forhånd, men du vil takke deg selv senere.

No comments:

Post a Comment