Sunday, December 11, 2011

Midlertidige leie: Utstyr Leasing�s felle dør

Mange enkelte inn i hva de mener for å være konkurransedyktig lease-transaksjoner som er basert på feil rate forutsetninger. De fleste leieavtalen rate beregninger ta ikke midlertidige leie i betraktning. Midlertidige leie er felle dør som gjør det mulig for lessors å motta økninger i leieavtalen priser. Det er uforutsigbar og beløpet kan være tilfeldige. Ved å forstå hvordan mellomtiden kan påvirke lease, kan du lukke denne felle dør og nyte leieavtalen priser du trodde du forhandlet deg frem.


Hva er midlertidige leie?


Mellomtiden leie, også kjent som stub leie, er leie en utleier belaster en leietaker fra tid leietaker godtar leid utstyr til offisielle leieavtalen startdato. De fleste leieavtaler starte på den første dagen i måneden etter utstyr aksept. I en leieavtale med månedlige avdrag, midlertidige leie blir beregnet som følger: multiplisere antall dager i mellomtiden med månedlig avdragsbeløp og dele produktet med 30. I ekstreme tilfeller, midlertidige leie kan legge til nesten en full periodisk betaling leieavtalen. I slike tilfeller heiser det hvor effektiv leieavtalen dramatisk.


Virkningen av midlertidige leie i det ekstreme tilfellet kan sees i følgende eksempel: anta at du godtar en 36-måneders leasing for utstyr som koster $100.000. Også anta at den månedlige innbetalingen er $3,113 per måned, betalt på først i hver måned. Anta at leieavtalen tillater deg å erverve eierskap av utstyret for $1 på slutten av leieavtalen. Effektiv lease-rate er derfor 8%.


Nå anta at midlertidige lease-perioden er 29 dager. For enkelhet skyld vil vi runde perioden til en hel måned og legge den til i leieavtalen. Den nye effektiv rente 37 ved betaling av $3,113 er 9,7%. Den nye hastigheten er mer enn 20% høyere enn raten opprinnelig sitert av utleier. Denne høyere hastighet representerer en felle dør i leieavtalen som produserer mer kostbart for deg og en høyere avkastning for utleier.


Formålet med Interim leie


Mange lessors rettferdiggjøre midlertidige leie som kompensasjon for signatarer seg å betale utstyrsleverandører på vegne av leietakere skal håndteres i forbindelse med leieavtalen transaksjoner. Som ytterligere justering påpeke disse lessors at enkelte har bruken av utstyr under perioden.


Problemer med Interim leie


Det er to feil i begrunnelsen tilbys av disse lessors. Første, midlertidige leie er ublu siden den er basert på periodiske leieavtalen betalingen i stedet for den leietaker lån sats. Siden hver leieavtalen betaling har en avkastning på kapital-komponent, er den periodiske innbetalingen ikke en passende standard skal brukes for midlertidige leie beregninger. En beregning basert på den leietaker lån sats er sannsynligvis et rettferdig mål.


Andre feil i denne begrunnelsen er at lessors ofte ikke har betalt for utstyr under perioden. De kan ikke ha pådratt noen tilleggskostnad i denne perioden. Nettoresultatet er at enkelte pådra betydelige økninger i sine effektiv leieavtalen priser mens lessors er i stand til å lure seg ekstra avkastning gjennom en felle dør i leieavtalen. Midlertidige leie kan slå en konkurransedyktig lease til en relativt høy sats-transaksjon.


Løsninger


Kunnskapsrike enkelte ser etter måter å begrense eller eliminere midlertidige leie. De prøver å sikre at de får den lease avtalen som de bargained. Her er fem strategier til å dempe virkningen av midlertidige leie:


1. Fjern midlertidige leie. Du kan prøve å forhandle frem en leieavtale som utelukker midlertidige leie. En måte å eliminere midlertidige leie er å ha den midlertidige perioden tellingen som en akontobetaling periode. En annen delvis betalingsperioden kan legges til på slutten av leieavtalen, slik at de to periodene utgjør en full betalingsperiode.


2. Betale renter i stedet for midlertidige leie. I stedet for å betale midlertidige leie som er basert på den periodiske innbetalingen, kan du basere midlertidige betaling ved implisitt transaksjonshastighet eller låne hastigheten. Denne metoden vil eliminere avkastning på kapital-komponenten som plager de fleste midlertidige leie beregninger.


3. Begrense eller løse mengden midlertidige leier. Hvis du ikke kan fjerne midlertidige leie, kan du prøve å forhandle frem en grense på den. Du kan tilby utleier et fast midlertidige punktum, uavhengig av utstyr aksept dato.


4. Håndter utstyr leveranser. En annen strategi er å koordinere med utstyr-leverandøren til å planlegge levering av utstyr og aksept mot slutten av måneden. Acceptances på slutten av måneden vil sikre en reduksjon i midlertidige leie siden midlertidige periodene ville være kort.


5. Sale-leaseback på slutten av måneden. Som en siste strategi, hvis tillatt av utleier, kan du planlegge en sale-leaseback av nyervervede utstyr på slutten av måneden. Denne strategien vil også garantere en kort perioden.


Det er viktig å forstå effekten av midlertidige leie på lease. I stedet for å anta at du vil motta leieavtalen rate sitert, gjennom leieavtalen nøye. Hvis lease inneholder midlertidige leie, planlegger du å forhandle om denne funksjonen. Bruke en av de ovennevnte strategiene for å redusere denne potensielt kostbare aspekt av lease. Selv om du ikke kan fjerne midlertidig leie felle dør, vil du kanskje kunne segl.

No comments:

Post a Comment