Wednesday, December 7, 2011

Er det virkelig verdt to uker boliglån?

Du kanskje har hørt folk, særlig boliglån långivere, extolling dydene av to uker betalinger, sier at du kan lagre tusenvis av dollar og ta 5-7 år av boliglån-- og deretter tilbud til å definere en plan for to uker for deg for så lite som $400. Men du trenger ikke å tilbringe $400 å begynne å spare penger og tid på boliglån. Faktisk, trenger du ikke å bruke noe i det hele tatt! Du kan sette opp en betalingsplan for boliglån penger sparer deg--enkelt og uten ekstra kostnader.


Nøkkelen er å se nøye på de fine print i mange to uker planer. Du finner at selv om du ville gjøre to uker betalinger, utlåner kan bare legge dem til din konto på månedlig basis, som betyr at du ikke ville at du lagrer noe på interesse, fordi boliglån interesse betalt etterskuddsvis (i motsetning til leie betalinger som er betalt på forhånd). Din eneste reelle besparelser ville være i det faktum at du ville være å gjøre tilsvarer én ekstra betaling i året. Det er bra, selvfølgelig, men du trenger ikke å betale noen $400-500, mulig, månedlige vedlikeholdskostnader, for å kunne oppnå de samme resultatene.


Her er hvordan biweekly betalinger spare tid og penger: ved å gjøre to uker betalinger, du faktisk ende opp med å gjøre en ekstra månedlige innbetalinger hvert år. I løpet av et år, ville du gjøre 26 betalinger (én annenhver uke for 52 uker), som er det samme som å gjøre 13 månedlige utbetalinger. Gjør én ekstra betaling per år vil forkorte livet av lånet og spare deg for tusenvis av dollar.


Men du trenger ikke å gjøre to uker betalinger å få disse besparelser. Her er et par eksempler på hvordan du kan spare store penger å bruke den samme grunnleggende ideen:


Hvis du får betalt hver to uker, dele din månedlige hovedstol og renter betaling i halv og deretter sende utlåner en sjekk for beløpet i løpet av disse månedene der du får tre paychecks. Bare sende i disse to ekstra sjekker blir tilsvarende én ekstra betaling et år.


Hvis du ikke vil sende klump sjekker, kan du få de samme resultatene ved å dele din månedlige hovedstol og renter betaling av tolv, og deretter legge til dette ekstra beløpet i din utbetaling hver måned. Normalt, at tallet vil ikke legge for mye ekstra press på budsjettet, og det vil legge til en ekstra boliglån betalingen til dine lån hvert år.


Du virkelig kan spare betydelige mengder penger og kortere levetid for lånet ved å gjøre ekstra avdrag, men du definitivt trenger ikke å betale en utlåner $400-500 å gjøre det. Disse ekstra betalinger er lett å gjøre selv, og uten ekstra kostnad--som er alltid en god ting.


© Copyright 2005 Jeanette J. Fisher All rights reserved.

No comments:

Post a Comment