Friday, December 9, 2011

Overordnede lån

Hvis du er taste college snart, men har ingen anelse om hvordan du kommer til å betale for alt fra bøker til din faktiske skolepenger, sjansene er at du kommer til å være stolt på foreldrene dine på noen måte, form eller form. For de fleste første gangs college undergraduates er høyskole eller universitet undervisning enten betalt gjennom grants, fordi foreldrenes finansinformasjon tillater bruk av grants, stipender, på grunn av akademiske eller atletisk prowess eller lån, fordi studentene ikke kan betale for høyskole eller et universitet outright.


Forståelsen av overordnede lån
Noen studenter har etablert noen mengden kreditt før til college, så det er viktig at potensielle studenter og foreldrene til disse studentene forstår alternativene for hånden angående bruken av foreldrenes kreditt for å skaffe college lån. Først og fremst, men må du huske at ikke alle foreldre av studenter har god kreditt navnene deres. Hvis dine foreldre ikke har god kreditt, kan du gjerne ansikt problemer får enhver bedrift for å få et lån på college. Derfor kan det være nødvendig for deg å få en Besteforelder, familie venn eller andre forhold som er så villige til å cosign for deg og dine foreldre om et college lån. Være forberedt på å betale tilbake lånene etter college, men som du setter andre i faresonen som kan ha cosigned for deg hvis du ikke betale tilbake lånene!


Typer overordnede lån
Når du har fastsatt foreldrene dine kreditt- og deres vilje til å hjelpe deg med å betale for college gjennom lån, må du deretter finne et lån. Ett alternativ du har er gjennom en bank eller annen finansinstitusjon. De fleste institusjoner har noen form for lån som er tilgjengelige for foreldre og elever som ønsker å betale for college. En annen stor alternativet er føderale pluss lånet, tilgjengelig via US Department of Education. Ganske enkelt fylle ut en søknad avdekket for denne PLUS lån gjennom skolen din økonomisk støtte office, og du kan motta økonomisk støtte opp til et hvilket som helst beløp venstre av andre økonomisk støtte. Uansett hva du avgjørelse er, være sikker på at du og dine foreldre diskutere dine lån-valg på forhånd, og kontroller at du har en plan for repaying disse lånene når college slutter.


Denne artikkelen er distribuert av NextStudent. På NextStudent tror vi at å få en utdanning er den beste investeringen du kan gjøre, og vi er dedikert til å hjelpe du forfølge drømmene utdanning ved å gjøre college finansiering så lett som mulig. Vi inviterer deg til å lære mer om hvordan du får overordnede lån på NextStudent.com.

No comments:

Post a Comment