Thursday, December 8, 2011

Hva skatt Software selskaper ikke vil du skal vite

Ikke har gjort skatt ennå? ingen fare. Nå er det en ny måte kan du bruke toppen skatt-programmer, som TurboTax og h & R Block for å få skatt gjort raskt og enkelt. Og beste er at det ikke vil koste deg en ting.


Hemmeligheten er en IRS program kalt ledig arkiv, som gjør det mulig å klargjøre og filen selvangivelsen føderale elektronisk, ved hjelp av disse og dusinvis av andre populære antivirusprogramvare programmer, gratis!


Ledig arkiv har eksistert i noen år, men det pleide å ha svært strenge inntekt krav (dvs. bare skattebetalere som inntekter var under et visst nivå kunne bruke det). Dette året er første gang tjenesten blir åpnet opp til 99% av skattebetalere.


Viktig: Du må gå gjennom IRS offisielle nettsted for å få denne handelen. Gå til http://www.irs.gov og klikk på koblingen øverst på hjemmesiden som sier ledig arkiv. (Merk: det er ikke i navigasjonsfeltet. Det er på hjemmesiden for seg selv.)


Neste, må du Klikk grå-knappen nederst på siden som sier, "Start nå." På dette punktet du vil ha muligheten til å bla gjennom alle tjenester som tilbys eller velge å bruke veiviseren for "Guide meg til en tjeneste" til å velge en. Veiviseren vil spørre deg noen grunnleggende spørsmål om alder og inntekt og deretter komme tilbake med en liste over firmaer som har gratis produkter som dekker dine behov.


Hvorfor er IRS gjør dette? I et nøtteskall, for å spare penger. Det er billigere, raskere og enklere for dem å behandle returnerer elektronisk.


Hvorfor bør du gjøre det? Fordi det er billigere og enklere å filen, og du kan få refusjon raskere.


Hvorfor er stor skatt selskaper tilbyr denne avtale? De prøver å få deg til å oppgradere til en av sine deluxe produkter som tilbyr ting som skatt planlegging råd, muligheten til å importere data fra programvare som du brukte i fjor, etc.


Også, statlig skatt programmer er ikke inkludert i denne avtale. Så finne selskapene trolig at hvis du bruker sine gratis føderale programmet vil du ende opp med å kjøpe deres tilstand en.


Husk: Du må gå gjennom IRS offisielle nettsted for å få denne handelen. Hvis du går til mva-selskapenes områder, vil du ikke få dette tilbudet. Faktisk, belaste noen av disse selskapene ikke bare deg for å gjøre din retur online, men da de vil også slå deg med en avgift når du prøver å file electronically. Så du må betale to ganger hvis du ikke gå gjennom til IRS-webområde.


Happy skatt forbereder!

No comments:

Post a Comment