Monday, December 5, 2011

Effektene av forbrukernes gjeld

Forbruker lån
Forbruker lån i Storbritannia har nå krasjet gjennom £ 1 billion barriere. 80% av dette er på grunn av kredittkort lån, lån og kreditt. Hvordan folk behandler å håndtere sine gjeld, og hvilken effekt gjeld har på familier i dag?


Nasjonal forbrukeren rådet rapporterer at 6 millioner familier i Storbritannia er allerede sliter med å gjøre repayments mot sin gjeld, og borgere råd rapporterer at de siste 6 årene, de har sett en 44% økning i antallet personer som søker gjeld råd. Dette kan være bare toppen av isfjellet. Det må være mange familier i Storbritannia som har gjeld problemer, men er ikke klar over gratis hjelp og råd som er tilgjengelig.



Takle gjeld
Ifølge en DTI undersøkelse gjennomført i 2002, en husholdning er sannsynlig å være over-stå hvis:


25% av årlig inntekt som er brukt på repaying kreditorer
50% av årlig inntekt som er brukt på repaying debet- og kreditt
Du har 4 eller flere selskaper som du skylder penger.


Folk synes det er vanskelig å gjøre repayments for en rekke årsaker. Vanligvis, den underliggende årsaken er en slags endring i personlige forhold som JobbTap, skilsmisse, sykdom eller en ny baby. I slike tilfeller kan noen mennesker ty til flere låne for å kunne betale kreditorer eller husholdning regninger. Dette er ikke alltid det beste alternativet.


Effekter for Over-Indebtedness
Personlige effekten av sliter med å betale tilbake gjelden kan bli omfattende. Mangel på økonomiske bevissthet kan noen ganger føre til stress, depresjon, angst, psykiske helseproblemer, forholdet sammenbrudd og med selvmord.


Økonomisk bevisste
Regjeringen anerkjenner behovet for å heve finansielle bevissthet blant allmennheten. De finansielle kostnadene for gjeld er ikke bare på en individuell plan, men det er også en pris for samfunnet generelt.


Personer som opplever stress grunnet deres situasjon vil sikkert søke råd fra sine GP og kanskje ta seg fri arbeid, derfor dette har en effekt allerede hardt pressede NHS og produktivitet fordi fravær.


Personer som har hatt boliger repossessed må være re-housed, vanligvis av den lokale Rådet. De som søker Rettshjelp grunnet gjeld problemer også påløpe kostnader til skattebetaler.



Løsning før problemet
Vil øke finansielle bevisstheten alene håndtere saker av gjeld problemer? Det hjelper for folk som allerede sliter med gjeld, men det er andre områder regjeringen bør se på?


Hvis du betaler kreditorer på gang, uansett hva det tar for å betale dem, du er klassifisert som en god betaler, og derfor ikke en risiko når det kommer til flere lån. Faktisk din økonomi kan være i uro og du kunne bli tatt penger fra ett kort til å betale et annet, men du kan fortsatt få enda mer kreditt.


Frihet kreditorer har å annonsere lån, kredittkort og boliglån kan bli utfordret så vel som hvordan avgjørelser angående utlån.


Hvis folk som er i økonomiske vanskeligheter, finner de ikke kan låne mer penger, bør de bli gjort oppmerksom på gratis finansielle råd som er tilgjengelig. Selskaper som Payplan, en gratis gjeld Management selskap kan forhandle repayments med kreditorer, uten kostnad, slik at månedlige innbetalinger er redusert, og bli mer håndterlig og alle tilgjengelige overskuddet går til å betale gjeld.

No comments:

Post a Comment