Sunday, December 18, 2011

Våge Leasing - en smartere måte å bygge Enterprise-verdi

I 2003 dispense venture kapitalister og investorer over $18 milliarder for lovende unge U.S. selskaper, i henhold til VentureOne og Ernst & Young Kvartalsrapport risikovillig kapital. Mindre dokumentert og rapportert er venture leasing ’ s aktivitet og volum. Denne formen for equipment financing bidro sterkt til vekst av oss start-ups. Årlig, pour spesialitet leasing selskaper hundrevis av millioner av dollar i start-ups, tillater kunnskapsrike entreprenører for å oppnå den største 'bang for pengene i finansiering vekst. Hva er venture leasing og hvordan sofistikerte gründere maksimere enterprise-verdien med denne typen finansiering? Hvorfor er venture leasing en billigere og smartere måte å finansiere nødvendig utstyr når sammenlignet med venture capital? For svar, må man se nøye på denne relativt nye og voksende form av equipment financing spesielt utformet for raskt voksende risikovillig kapital-støttet start-ups.

Begrepet venture leasing beskriver leie av utstyr til fordøyd, start-ups finansiert av risikovillig kapital investorer. Disse selskapene vanligvis har negativ kontantstrøm og stole på ekstra egenkapital runder å oppfylle sine forretningsplaner. Våge leasing stammer fra å tillate voksende start-ups å erverve nødvendig inventar mens bevaring av dyre risikokapital utvikling. Utstyr som er finansiert av venture leieavtaler vanligvis inneholder Skoleverktøy som datamaskiner, laboratorium utstyr, teste utstyr, møbler, produksjon og produksjon utstyr og annet utstyr til å automatisere kontoret.

Det er Smart å bruke Venture Leasing

Venture leasing har mange fordeler over tradisjonelle risikovillig kapital og bankens finansiering. Finansiering nye ventures, kan det være en høy risiko-virksomhet. Venture kapitalister vanligvis krever betydelig equity stakes i selskaper de finansierer for å kompensere for denne risikoen. De vanligvis søker investering returnerer av minst 35% - 50% på deres usikret, ikke amortisering egenkapital-investeringer. En IPO eller andre salg av egenkapital posisjon innen tre til seks år for å investere gir dem den beste avenyen å fange dette tilbake. Mange venture kapitalister krever styret representasjon, bestemte Avslutt tidsrammer og/eller investor rettigheter til å tvinge en 'likviditet' begivenhet. Til sammenligning kan du våge leasing – at ingen av disse ulempene - spesifikt hjelper små bedrifter anskaffe utstyr for vekst. Venture lessors vanligvis søker en årlig avkastning i 14% - 20%-området. Disse transaksjonene vanligvis amortize månedlig i to til fire år og er sikret av underliggende eiendeler. Selv om risikoen for utleier venture er også høy, er denne risikoen mitigated ved å kreve sikkerhetsstillelse og en amortizing-transaksjon. Ved hjelp av venture leasing sammen med risikovillig kapital, kunnskapsrike entreprenør senker i venture samlet kapital kostnadene, bygger enterprise verdien raskere og beholder eierskap.

Det er også svært fleksibel å venture leasing. Ved å strukturere rettferdig markedsverdi innkjøps- eller fornyelse alternativet på slutten av leieavtalen, kan oppstart kutte månedlige utbetalinger. Lavere betalinger resultere i høyere inntjening og kontantstrøm. Siden en fair market value-alternativet ikke er en plikt, har leietaker en høy grad av fleksibilitet og kontroll. Resulterende reduksjon i avdrag og forskyvning av leieavtalen utgifter utover utløpet av transaksjonen kan levere en høyere verdi for bedriften til kunnskapsrike entreprenør under den innledende varigheten av leieavtalen. Høyere verdi for enterprise resultater fra oppstart ’ s evne til å oppnå høyere inntekter, som de fleste verdivurderinger er basert.

Kunder nytte mer venture leasing idet sammenlignet med tradisjonelle bankens finansiering på to måter. Først venture leieavtaler er vanligvis bare sikret av underliggende utstyret. I tillegg er det vanligvis ikke restriktiv finansielle pakter. De fleste banker, kreve hvis de låne til tidlig stadium selskaper, teppe liens på alle selskapenes aktiva. I noen tilfeller kan de også krever garantier for start-ups ’ principals. Mer og mer gjenkjenne sofistikerte gründere stifling virkningene av disse begrensningene og deres innvirkning på vekst. Når start-ups trenger ytterligere finansiering og en eneste utlåner har encumbered alle eiendeler eller nødvendige garantier, blir disse unge selskapene mindre attraktive for andre finansiering kilder. Korrigere denne situasjonen kan sap gründere ’ tid og energi.

Hvordan Venture Leasing Works

Vanligvis, en stor runde med egenkapital reist fra troverdig investorer eller venture kapitalister gjør venture leasing levedyktig for tidlig stadium selskapet. Lessors struktur de fleste transaksjoner som master leieavtalen linjer, tillater leietaker å trekke på linjen etter behov i løpet av året. Leieavtalen linjer vanligvis varierer i størrelse fra så lite som $ 200.000 til godt over $ 5,000,000, avhengig av leietaker må og kreditt styrke. Begrepene er vanligvis mellom tjuefire førti åtte måneder, betales månedlig på forhånd. Den leietaker credit styrke, kvalitet og levetid for underliggende utstyr og utleier ’ s forventet evne til å re-market utstyr under leieavtalen ofte diktere første lease sikt. Selv om ingen utleier angir en leasing ordning som forventer å re-market utstyr før du leieavtalen utløper, bør leietaker ’ s forretninger mislykkes, utleier må forfølge denne avenue for utvinning å berge transaksjonen. De fleste venture leieavtaler gi enkelte fleksibel slutten av lease-valg. Disse alternativene omfatter vanligvis muligheten til å kjøpe utstyr, å fornye leieavtalen på fair market value eller returnere utstyret til utleier. Mange lessors cap rettferdig markedsverdi, som også fordeler leietaker. De fleste leieavtaler krever leietaker til skulder viktig utstyr-forpliktelser som vedlikehold, nødvendig utstyr for forsikring og betaler skatter.

Våge lessors mål leietaker prospekter som har god løftet, og som er sannsynlig å oppfylle sine leieavtaler. Siden de fleste start-ups stole på fremtidige egenkapital runder å utføre sine forretningsplaner, vie lessors betydelig oppmerksomhet til kreditt gjennomgang og due diligence - evaluering caliber av investor-gruppe, effekten av forretningsplanen og ledelsens bakgrunn. En overordnet ledelse har vanligvis vist tidligere suksesser i feltet der de nye venture er aktivt. I tillegg management ’ s kompetanse i de viktige bedriftsfunksjoner--salg, markedsføring, R & D, produksjon, engineering, økonomi---er avgjørende. Selv om det er mange profesjonelle venture kapitalister finansiering nye ventures, kan det være en betydelig forskjell i sine evner, utholdenhet og ressurser. Bedre venture kapitalister oppnå gode resultater, og har direkte erfaring med typen selskaper blir finansiert. De beste VCs har utviklet industri spesialisering og mange har in-house spesialister med direkte operative erfaring innenfor næringer dekket. Også viktig å venture utleier er beløpet av kapital VCs gi oppstart og beløpet som er allokert for fremtidige finansiering runder.

Etter bestemme at management team og risikovillig kapital investorer er kvalifisert, evaluere venture lessors oppstarten ’ s forretningsmodell og markedspotensiale venture. Ettersom de fleste venture-lessors ikke er spesialister på nettverksteknologi – kunne vurdere produkter, teknologi, patenter, forretningsprosesser og lignende - de er avhengige sterkt grundig due diligence av erfarne venture kapitalister. Men erfarne venture utleier gjennomføre en uavhengig evaluering av forretningsplanen og gjennomfører forsiktig due diligence å forstå innholdet. Her, prøver utleier vanligvis å forstå og stemme med forretningsmodellen. Spørsmål besvares inkluderer: er forretningsmodellen fornuftig? Hvor stor er markedet for prospektet er tjenester eller produkter? Er inntekt anslag realistisk? Er prisen på produktet eller tjenesten fornuftig? Hvor mye penger er på side, og hvor lenge vil det vare i henhold til prognoser? Når er neste egenkapital runde nødvendig? Er de viktigste personene nødvendig kjøre forretningsplanen på plass? Disse og lignende spørsmål å bestemme om forretningsmodellen er rimelig.

Fornøyd at forretningsmodellen er lyd, venture utleier ’ s største bekymring er om oppstarten har tilstrekkelig likviditet eller kontanter på hånden for å støtte en betydelig del av leieavtalen. Hvis venture mislykkes å innhente ytterligere kapital eller går tom for penger, er utleier ikke sannsynlig å samle ytterligere lease betalinger. Du kan redusere denne risikoen, forfølge mest erfarne venture lessors start-ups med minst ni måneders kontanter eller tilstrekkelig likvide midler til å betjene en vesentlig del av sine leieavtaler.

Å få det beste avtalen

Hva bestemmer venture leieavtalen prissetting og hvordan en potensiell leietaker få det beste avtalen? Først må du kontrollere at du er komfortabel med leasing-selskapet. Dette forholdet er vanligvis viktigere enn transaksjonen priser. Med rask økning i venture leasing det siste tiåret, en håndfull nasjonale leasing selskaper nå er spesialister i venture leieavtaler. En god venture utleier har mye av ekspertise i dette markedet, er sedvanlig å arbeide med start-ups, og er forberedt på å hjelpe i vanskelig kontantstrøm situasjoner bør oppstart stray fra planen. Beste venture lessors leverer også andre verdiøkende tjenester - for eksempel bistå i utstyr oppkjøp til bedre priser, trading ut eksisterende utstyr, finne mer risikovillig kapital kilder, arbeidskapital linjer, factoring, midlertidige CFOs og innledninger til potensielle strategiske partnere.

Når oppstarten finner en i stand til venture utleier, forhandle en rettferdig og konkurransedyktige leieavtalen er neste bestilling av virksomheten. En rekke faktorer bestemmer venture leieavtalen priser og vilkår. Viktige faktorene omfatter: 1) oppfattet kreditt-styrken til leietaker, 2) utstyret kvaliteten, 3) markedet priser og 4) konkurransedyktig faktorer i venture leasing markedet. Siden leieavtalen kan være strukturert med flere alternativer, hvorav mange påvirker ultimate leieavtalen kostnadene, bør start-ups sammenligne konkurrerende leieavtalen forslag. Lessors vanligvis strukturert leieavtaler å gi 14% - 20%. Ved å utvikle slutten av leieavtalen alternativer som passer bedre til enkelte behov, lessors kan flytte noen av denne prissetting av leieavtalen ’ s tilbake ende i form av en fair market value eller fast innkjøps- eller fornyelse ved. Det er ikke uvanlig å se en tre år lease strukturert for å gi 9-11% årlig under den første leieavtalen. Etterpå, kan leietaker velge å returnere utstyret, kjøpe utstyret for 10-15% av utstyr kostnad eller å fornye leieavtalen for et ekstra år. Hvis leieavtalen er fornyet, gjenoppretter utleier ytterligere 10% - 15% av kostnaden for utstyr. Hvis utstyret er tilbake til utleier, oppstart reduserer sine kostnader og begrenser beløpet betalt under leieavtalen. Utleier vil deretter remarket utstyr for å oppnå sine 14% - 20% dekkevne mål.

En annen måte at leasing-selskap kan rettferdiggjøre kutter lease betalinger er å innlemme tegningsrettene kjøp stock i transaksjonen. Tegningsrettene gi utleier rett til å kjøpe en avtalt på mengden av eierandeler på en aksjekurs som er forhåndsbestemt av partene. Under venture leiekontrakt med garanterer priser priser utleier vanligvis at leieavtalen flere prosent peker under en lignende lease uten tegningsrettene. Antall garanterer oppstart proffers er kommet frem til ved å dele en del av leieavtalen linje - vanligvis 3% til 15% av linje - av tegningsretten streik pris. Målkursen er vanligvis aksjekursen av de nylig fullført egenkapitalen runde. Inkludert en garanterer alternativet ofte oppfordrer venture lessors til å angi transaksjoner med selskaper som er veldig tidlig i utviklingen, eller der utstyr for å bli leid er av tvilsom kvalitet eller re-marketability.

Bygge en ung bedrift inn i en industri-leder er på mange måter lik bygge en state-of-the-art fly eller bridge. Du må rette folkene, partnere, ideer, materialer og verktøy. Venture leasing er et nyttig verktøy for kunnskapsrike entreprenør. Når de brukes riktig, kan denne finansiering verktøyet hjelpe tidlig stadium selskaper akselerere veksten, presse mest mulig ut av sine risikovillig kapital og øke enterprise-verdi mellom egenkapital runder. Hvorfor ikke beholde eierskap for de virkelig gjør de tunge løftene?

No comments:

Post a Comment