Saturday, December 10, 2011

Finansiering ditt drømme hjem I Frankrike

I del 2 av denne serien fransk Oliver Phillips på PFS Frankrike (http://www.propertyforsalefrance.co.uk/) tar en titt på vanlige tilnærminger til finansiering eiendom kjøp.


Så du har funnet ditt perfekte hjem, du vet området, mennesker, og du har utnevnt til din egen notarius. Du har også hatt en uavhengig vurdering og vil blir eiendommen kartlagt for å sikre at du forstår hva du kjøper?


Din neste tanke er sannsynlig å være finansiering? Vanligvis kan du se for å finansiere kjøpet i én av to måter; ved hjelp av enten egenkapitalen i UK-egenskapen ved hjelp av remortgage eller ved å ta ut en annen boliglån på fransk eiendom. Begge metodene er underlagt valutakursen risikerer, men på forskjellige måter.


Hvis du bestemmer deg for remortgage en eksisterende UK property rentenotaens ville normalt heves i £ GBP. Heve boliglån i euro kan resultere i en ganske betydelig fremmed Valutakonvertering eller utveksle gebyr til å betale. Kontroller at du er klar over hvor mye dette vil være. Dernest er tidsberegningen av kjøpet viktig. En svak pund mot euro økning av prisen for din eiendom, og krever at du heve et større boliglån, men derimot et sterkt pund mot en svak euro kan gjøre remortgaging UK hjemme en billig måte å kjøpe ditt hjem i Frankrike. Men når boliglån er reist, vil du alltid betaler samme månedlig avgift uavhengig av fremtidige valutakursendringer.


Hvis du vil bruke en annen boliglån på fransk eiendom selv kan det være mulig å beskjeftige seg med en fransk gren av British banken din, og dette er verdt ser på. Et euro boliglån med en fransk bank vil alltid være for euro-kostnadene av eiendommen, slik at du unngå valutakursen risikerer på finansberegning beløp, men månedlig repayments selv om det samme i euro kan synes mer eller mindre dyre euro valutakursene beveger seg mot pund.


Franske boliglån er ikke annerledes til UK boliglån; de er vanligvis av typen nedbetaling med en periode på mellom 5 og 20 år. Som i Storbritannia, fast rente og variabel hastighet alternativer finnes og innløsning straffer gjelder noen ganger. Et større innskudd vil ofte sikre en mer attraktivt rente, men den minste innskuddet er 20%. Ordningen avgifter av rundt 2% er også vanlig på fransk boliglån.


Franske finanstjenester lovgivning tilsier at Livsforsikring til å dekke boliglån er tatt ut og også som en finansberegning tilbud en gang gjort, skal godtas ikke tidligere enn 10 dager, og ikke senere enn 30 dager etter at tilbudet har blitt gjort.


Denne artikkelen gir bare en generell forståelse av hvordan fransk eiendom kan bli finansiert og det er ikke råd. Veiledning må innhentes fra en spesialist som er kvalifisert til å gi råd om den beste metoden for finansiering i bestemte situasjoner.


Copyright 2005 Oliver Phillips. Kan reproduseres fritt "som-er" for privat og kommersiell bruk.

No comments:

Post a Comment