Wednesday, December 28, 2011

Helseforsikring 101 For enkeltpersoner og familier

Skiftende helse og sykeforsikring landskapet i USA har resultert i mer enkeltpersoner og familier kjøpe helseforsikring dekning på egenhånd. I stedet for å røre på mange årsaker til hvorfor dette er tilfellet, vil jeg gjerne gi enkeltpersoner og familier å finne seg selv i denne posisjonen med ti grunnleggende ideer for å hjelpe dem med å få den beste politikken for helseforsikring for deres spesielle situasjon. Nedenfor er en kombinasjon av ti spørsmål og forslag som vil gi verktøyene som trengs for å få en medisinsk forsikring som best fungerer for deg og din familie.



1) Hva er typisk helse og medisinsk pleie utgifter i et kalenderår? Fleste er overrasket når de går gjennom denne øvelsen for å lære at de ville være finansielt bedre i de fleste årene for å kjøpe en høy fradragsberettiget helseforsikring plan og bruke premium-besparelser for å oppveie direkte heath omsorg utgifter i løpet av året.


2) Hvor lenge du forutse behov for helseforsikring-dekning? For eksempel mange selskaper selge midlertidige policyer som kan bli satt i kraft for 1-6 måneder, og de er relativt billige. Hvis du er i mellom jobber eller i en venter perioden for arbeidsgiver dekning, kan dette være det beste alternativet.


3) Hva er budsjettet? Hvis budsjettet er stramt, er har en $1000, $2500 eller selv $5000 fradragsberettiget bedre enn å ha ingen dekning i det hele tatt. Muligheten av leger og sykehus for å lagre og forlenge livet i USA er i mange tilfeller ekstraordinære. Men deres behandling er ikke gratis, og går uten helseforsikring dekning kan i noen tilfeller fører du og/eller din familie å miste en hele liv er verdt av innsparinger og eiendeler.


4) Være forsiktig med å velge en plan som dekker "store ting". Det er hyggelig å har en policy som dekker elementer som: lege office besøk, rutinemessig physicals, polikliniske testing og blod arbeid. Det er imidlertid avgjørende å ha dekning for store tjenester som kreft behandling, transplants, kritiske sykdom, traumatisk ulykker og smittsomme sykdommer. Finn ut levetid Maksimumsmengden så vel som om policyen inneholder "intern" dollar grenser.


5) Alltid leser og forstår eksisterende betingelse-setningsdel og policyen utestenginger slik at du ikke vil bli overrasket nedover veien hvis et krav nektes. Dette er viktig om du kjøper en standard medisinsk, midlertidig eller student-policy for helseforsikring.


6) Forsikringsselskapet du vurderer har et omfattende nettverk av foretrukne leger og sykehus i ditt område? I tillegg til familien leger, hvilken tilgangstype du må spesialister og beste sykehusene i tilfelle du eller et familiemedlem er diagnostisert med en sykdom som krever spesialiserte omsorg? Også, hva er alternativene for foretrukne helsevesenet leverandører når du reiser?


7) Hvis du trenger å gå «ut av nettverk», vil du fortsatt ha dekning? De fleste forsikringspoliser vil ha dekning i tilfelle du trenger å gå utenfor sitt nettverk for omsorg. Imidlertid se gjennom hvordan disse ut av nettverket krav vil bli betalt. Vil det være en ekstra egenandel? Hvordan bestemmes refusjon nivåer ut av nettverket krav? Hva er din maksimalt ut av lomma for ut av nettverket krav?


8) Er du ute etter en mulighet til å redusere skattbar inntekt? I så fall Pass på at din plan kvalifiserer som en høy fradragsberettiget helse plan og ser i alle aspekter av en helse sparekonto. I rett situasjon, kan HSAs være en utmerket måte å betale for kvalifisert helsepersonell utgifter, redusere skattbar inntekt og lagre for pensjonister.


9) Hva er de økonomiske rangeringer av forsikringsselskapet du vurderer? Am Best, Standard & Poors og Moodys er organisasjoner som rangere finansiell stabilitet i forsikringsselskaper.


10) Hvilken type kundeservice vil du få en forsikring agent? De er spesialister på helseforsikring? Gjør de har en stab som er villig og stand til å hjelpe deg i tilfelle du har et krav, fakturering, eller andre kunde tjeneste problem?


Hvis du ikke har tid eller tålmodighet til å se på alle elementene som er nevnt ovenfor, kan du utvikle et forhold med en uavhengig forsikring agent som spesialiserer seg på å evaluere og betjene helse forsikringspoliser. En god uavhengige forsikring agent vil kunne spare tid, penger, og en utmerket ressurs for å evaluere alle elementene som er nevnt ovenfor.

No comments:

Post a Comment