Wednesday, December 14, 2011

Kredittkort er å legge til de Silver Lining I lomma

I det nye årtusenet plast pengene eller kredittkort har gjort en ny zing faktor å lommen. Dette har ikke bare gjort du økonomisk mer fleksibel men senere lagt glamour til din finansielle bilde også. Ingen flere bulging ut hoftelommer med overkant av flytende kontanter. I stedet, slimmer lomma; den smartere du ser. Men bak alle disse inviterer attributter for kredittkort det synes å være en felle lagt ut for folk som er impulsiv og uforsiktig (http://www.debtconsolidationcare.com/avoidcardtraps.html)


Bruk av kredittkort har vært på den høyeste rangel dette tiåret, og sammen med bruk, gjeld-priser har også somersaulted himmel høy. Flertallet av innbyggerne i USA skylder tusenvis av dollar som kredittkort regninger. Mens brutto dollar volumet på bank kredittkort har økt 2,5 ganger siden 1994, har gjennomsnittlig transaksjonen økt om lag 16% i løpet av siste tiår. Gjennomsnittlig transaksjonen på et kredittkort for generelle formål, bærer den VISA, MasterCard, American Express eller Discover merkevare, nærmer seg nå $102, sammenlignet med $87 i 1994.


23. desember 2004 er betegnet som Black torsdag, og er klar til å bli en omfangsrik dag inne kredittkortet behandling i 2004. På denne dagen har amerikanerne brukt kreditt-og debetkort til å betale for nesten $12 milliarder. Dette beregnes til et gjennomsnitt på mer enn $8 millioner per minutt; men det kan lett top 20 millioner dollar per minutt under de travleste timene.


I nåværende epoken kredittkort er gjeld båret av en gjennomsnittlig amerikansk ca $8,562 (Approx.). Den totale USAs kredittkort gjelden i første kvartal 2002 var ca $60 milliarder (Approx.). Totalt renter amerikanerne betalt i 2001is $50 milliarder (Approx.).


Nylig undersøkte New York Times hvordan bruk av kreditt har tatt av dramatisk i USA siden 1990. Mens antall personer vokste holde Statoilkort omtrent 75 prosent. Dette gikk opp fra 82 millioner i 1990 til 144 millioner i 2003, og hvor de belastet i denne perioden vokste med en mye større prosentandel. Det er omtrent 350 prosent, fra $338 milliarder til $1,5 billioner.


Nellie Mae, landets største produsent av studielån sier at gjennomsnittlig en student har $2200 i kredittkort gjeld. Dette tallet hopper til $5800 for utdannet elever. David Sandor, vice president på Visa USA, sier at bare 54 prosent av studenter betale sine kredittkort balanserer hver måned.


Rentesatsen gjennomsnittlig kredittkort er rundt 18.9%. Omtrent betaler halvparten av alle kredittkort-holdere bare sine månedlige minimumskrav. Det er totalt 1,2 milliarder kreditt- og detaljhandel kort i Nord-Amerika. Antall kredittkort-holdere som erklært konkurs i fjor var en stor 1,3 millioner.


Kredittkort har utvilsomt gitt oss bedre kjørelengde i håndtering av vår økonomi; Det har gjort oss til mobile og fleksible i kontanter håndtering. Men det er svært viktig å gjøre skikkelig utnyttelse av denne plast pengene. Det ligger en stor svart grøft av gjeld hvis du bruker den recklessly. Disse slanke plast kort kan ofte være årsaken til bulk gjeld hvis en er impulsive eller uklokt.


For bedre innsikt i dette emnet Vis:
http://www.debtconsolidationcare.com/Card-starter.html
http://www.debtconsolidationcare.com/Card-Counseling.html

No comments:

Post a Comment