Tuesday, December 20, 2011

Venture Leasing: Oppstart finansiering på Rise

Ifølge Pricewaterhouse Coopers vokste investering av institusjonelle venture kapitalister i startups fra mindre enn $3.0 billion i begynnelsen av 1990-årene til over $106 milliarder i 2000. Selv om risikovillig kapital volum har betydelig tilbake siden slutten av 1990-tallet økonomisk "boble", representerer tilstede volum på rundt $ 19 milliarder per år fortsatt en betydelig rate på vekst. Venture kapitalister finansiere mer enn 2500 høy vekst startups i USA i år. Veksten i risikovillig kapital investerer har gitt opphav til en relativt ny og utvide området av utstyr leasing kjent som 'venture leasing'. Nøyaktig hva er venture leasing og hva har fueled veksten siden tidlig på 1990-tallet? Hvorfor har venture leasing blitt så attraktiv for risikovillig kapital-støttet startups? Hvis du vil finne svar, må man se på flere viktige utviklingstrekk som har styrket veksten av utstyret viktig leasing segmentet.


Begrepet venture leasing beskriver equipment financing forutsatt av utstyr leasing bedrifter å fordøyd, tidlig stadium selskaper som er finansiert av risikovillig kapital investorer. Disse startups, som de fleste voksende bedrifter trenger datamaskiner, nettverksutstyr, møbler, telefonutstyr og utstyr til produksjon og r & D. De avhengige utenfor investor støtte til de bevise sine forretningsmodeller eller oppnå lønnsomhet. Fueling veksten i venture leasing er en kombinasjon av flere faktorer, inkludert: fornyet økonomiske vekst, forbedring av IPO-markedet, rikelig bestående, lovende ny teknologi og regjeringens politikk opphavsmenn risikovillig kapital-formasjonen. I dette miljøet, har venture investorer dannet en betydelig pool av risikovillig kapital til å lansere og støtte utviklingen av mange nye teknologier og forretningsutvikling konsepter. I tillegg er en rekke tjenester nå tilgjengelig for å støtte utviklingen av startups og fremme deres vekst. CPA firmaer, banker, advokater, investeringsbanker, konsulenter, lessors og selv søke bedrifter har begått betydelige ressurser til denne voksende markedssegmentet.


Der driver utstyr leasing passer inn i venture finansiering miksen? Den relativt høye prisen for risikovillig kapital versus venture leasing forteller historien. Finansiering nye ventures er en høy risiko proposisjoner. Hvis du vil kompensere venture kapitalister for denne risikoen, krever de vanligvis en betydelig egenkapital stake i selskaper de finansierer. De vanligvis søker investering returnerer på minst 35% på deres investeringer over fem til sju år. Returen oppnås via en IPO eller andre salg av deres egenkapital stake. Til sammenligning søker venture lessors en retur i 15% – 22%-området. Disse transaksjonene amortize i to til fire år og er sikret av underliggende utstyret. Selv om risikoen til venture lessors er også høy, redusere venture lessors risikoen ved å ha en sikkerhet interesse i leid utstyr og strukturere transaksjoner som amortize. Setter pris åpenbare kost-nytte av venture leasing over risikovillig kapital, har oppstart selskaper slått til venture leasing som en betydelig kilde til finansiering for å støtte deres vekst. Ekstra fordeler til oppstart av venture leasing omfatter de tradisjonelle leasing sterke punktene---bevaring av kontanter til arbeidskapital, administrasjon av kontantstrøm, fleksibilitet og tjene som et supplement til andre tilgjengelig kapital.


Hva gjør en "god" venture leieavtalen transaksjon? Venture lessors se på flere faktorer. To av de viktigste ingrediensene i en vellykket nye venture er caliber av sin ledelse og kvaliteten på sine venture capital sponsorer. I mange tilfeller synes de to gruppene å finne hverandre. En god ledelse har vanligvis vist tidligere suksesser i feltet der de nye venture er aktivt. I tillegg må de ha erfaring i viktige bedriftsfunksjoner – salg, markedsføring, R & D, produksjon, engineering og finans. Selv om det er mange venture kapitalister finansiering nye ventures, kan det være en betydelig forskjell i sine evner, utholdenhet og ressurser. Bedre venture kapitalister har vellykket spor poster og direkte erfaring med typen selskaper de finansiert. De beste VCs har industrien spesialisering og mange er bemannet av personer med direkte operative erfaring innenfor næringer de finansierer. Mengden av hovedstaden en venture kapitalist tildeler til oppstart for fremtidige rundene er også viktig. En ellers god VC-gruppe som har oppbrukt sin tildelte finansiering kan være problematisk.


Etter bestemme at caliber av ledelse og venture kapitalister er høy, ser et venture utleier på oppstart av forretningsmodell og markedet potensielle. Det er urealistisk å forvente sakkyndig vurdering av teknologi, markedet, forretningsmodell og konkurransedyktige klima av utstyr leasing bedrifter. Mange leasing bedrifter stole på erfarne og anerkjente venture kapitalister som har evaluert disse faktorene under deres due diligence behandle. Utleier må imidlertid fremdeles foreta betydelige uavhengig evaluering. Under denne evalueringen han vurderer spørsmål som: er forretningsplanen fornuftig? Er produktet / tjenesten nødvendig, som er målrettet kunden og hvor stor er det potensielle markedet? Hvordan er produkter og tjenester som er priset, og hva er de forventede inntektene? Hva er produksjonskostnadene og hva er de andre planlagte utgiftene? Har disse anslag synes rimelig? Hvor mye penger er på side, og hvor lenge vil det vare oppstart i henhold til prognoser? Når oppstart trenger den neste egenkapitalen runde? Disse, og spørsmål som disse, hjelpe utleier avgjøre om forretningsplan og modell er rimelig.


Det mest grunnleggende kreditt spørsmål vendt leasing-selskapet vurderer leasing utstyr til en oppstart er om det er nok kontanter på hånden for å støtte oppstart gjennom en betydelig del av leieavtalen. Hvis ingen mer risikovillig kapital er hevet, og venture går tom for penger, er utleier ikke sannsynlig å samle lease betalinger. Du kan redusere denne risikoen, krever mest erfarne venture lessors at oppstarten har minst ni måneder eller mer av kontanter på hånden før du fortsetter. Vanligvis oppbrukt startups godkjent av venture lessors har reist $ 5 millioner eller mer i risikovillig kapital og har ikke ennå en sunn del av dette beløpet.


Der slår startups for å få deres leieavtaler finansiert? Del av infrastrukturen støtter venture startups er en håndfull av nasjonale leasing selskaper som spesialiserer seg i venture leieavtalen transaksjoner. Disse bedriftene har erfaring i å strukturere, priser og dokumentere transaksjoner, utfører due diligence og arbeide med oppstart selskaper gjennom sine opp-og nedturer. Bedre venture lessors reagere raskt på leie forslaget forespørsler, fremskynde vurderingsprosessen kreditt og samarbeider tett med startups å få dokumenter kjøres og utstyr som er bestilt. De fleste venture-lessors gir leieavtaler til startups under linjer med kreditt slik at leietaker kan planlegge flere takedowns i løpet av året. Disse leieavtalen linjene som vanligvis går fra så lite som $200.000 til over $ 5,000,000, avhengig av start-opp trenger, Prosjektert vekst og støttenivået risikovillig kapital. Bedre venture leieavtalen leverandører også hjelpe kunder, direkte eller indirekte, identifisere andre ressurser for å støtte deres vekst. De hjelper oppstart anskaffe utstyr til bedre priser, ordne takeouts av eksisterende utstyr, finne ytterligere arbeidskapital finansiering, Finn midlertidige CFO og gir introduksjoner til potensielle strategiske partnere---disse er alle Verdiskapende tjenester som er de beste venture-lessors ta med til bordet.


Hva er utsiktene for venture leasing? Venture leasing har virkelig kommet inn i sin egen siden tidlig på 1990-tallet. Med venture investorer pouring titalls milliarder dollar i startups årlig, dette markedssegmentet har utviklet seg til en attraktiv ett for utstyret leasing industrien. De mest attraktive bransjer for venture leasing inkluderer biovitenskap, programvare, telekommunikasjon, informasjonstjenester, medisinske tjenester og enheter og Internett. Så lenge faktorer støtte dannelsen av startups er gunstig, fortsetter utsikter for venture leasing å ser lovende.

No comments:

Post a Comment