Monday, December 12, 2011

Kreditt scorer: Den smarteste fjær i hatten finansielle

Kreditt score er det viktigste aspektet som avgjør din økonomiske fremtid. Bære en god kreditt score er et aktivum, og kan legge din fremtid mot grønnere beitemarker. På den annen side kan en negativ merking på kreditt-rapporten være ødeleggende for fremtidige drømmene. Imidlertid, "det er ikke mye noen kan gjøre for dem som ikke vil gjøre noe for seg selv." Det samme gjelder for kreditt score. Din førsteklasses målet er å opprettholde en god kreditt score og føre en planlagt livet.


Hvordan du kan hjelpe meg til å ha en god kreditt score


For å ha et klart kunnskap om kreditten din poengsum, er det en god idé å få kreditt-rapporten fra kreditt byråer en gang i året. Dette vil sikre din kreditt rapporteres på riktig måte. Kreditt-score er vanligvis innen 400-850. Hvis kreditt score er høyere, får muligheten for å bli godkjent i et lån også høyere prioritet.


Kreditt score vurdere 5 hovedkategorier for scoring vurdering og er klassifisert i henhold til betydning:


Betalingsloggen-35%;
Lengden på historie -15%;
Beløpene skyldte -30%;
Ny kreditt-10%;
Typer kreditt-10%.


Sammenheng mellom kreditt scorer og Defaulters


De fleste långivere vurdere folk ha kreditt scorer ovenfor 650 å være førsteklasses låntakere. Dette betyr at de vil mest sannsynlig bli godkjent på gunstig renter. I henhold til credit rapport fra Equifax standard 71% av personer med en kreditt poengsum fra 500-550 på deres kreditt. En annen 51% av kjøpere med en kreditt poengsum fra 550-600 også som standard på deres kreditt. Disse personene har kreditt score på 650 eller mer anses å ha en anstendig kreditt score.


Mer enn 2 millioner kreditt-rapporter er utstedt hver arbeidsdag i USA, slik at millioner av forbrukere til å kjøpe hus, biler og andre holdbare varer og tjenester på kreditt.


I bare statistisk gyldig studie utført hittil, Arthur Andersen konkluderte med at i bare to tideler etter én prosent av over 15 000 tilfeller studert, der forbrukerne nektet en fordel som er basert på en feil i sin kreditt-rapporten.


•Experian's kreditt-filer inneholder poster på ca 205 millioner kreditt-aktiv forbrukere.
•Alle måneden, det er mer enn 4,5 milliarder oppdateringer til kreditt rapportinformasjon over hele USA
•Den American credit databasene er den mest nøyaktige og sikre i verden.
•Det er over en milliard kreditt-rapporter utstedt årlig.
•Credit rapportering, lagrer den gjennomsnittlige personen fra 200 basis punkter på sine boliglån lån.


I enhver del hvis verden er det svært enkelt å stable opp en stor gjeld. Private gjeld på hus, biler og kreditter har ballooned gjennom himmelen. På slike tidspunktet når folk er under syndrom av lett å haug opp og vanskelig å fjerne som skitne sengetøy, bør en være åpenlyst bevisst på deres kreditt scorer.


For bedre innsikt på effekten av kreditt Vennligst score visning:
http://www.debtconsolidationcare.com/Credit-score.html
http://www.debtconsolidationcare.com/Credit-Counseling.html

No comments:

Post a Comment