Friday, December 2, 2011

Boliger Bill - endringer i rett til å kjøpe

Dag er rådet leietakere i stand til å kjøpe deres leid eiendom etter 2 år med leie. Dette er imidlertid om å endre. 18 Januar 2005, nye boliger regningen blir lov og gjeldende 2 år vil endre til en periode på fem år. Dette betyr at når forslagene som kommer i kraft, noen nye Rådet leietaker vil ha å vente 5 år før å ha muligheten til å kjøpe deres eiendom.


Det er også et forslag om å utvide perioden som utleiere kan kreve eiere å betale tilbake noen eller alle, rabattbeløpet som ble gitt på en eiendom i tilfelle av en tidlig videresalg.


Nå, kan kjøpere av en eiendom som er kjøpt på retten til å kjøpe ordningen, selge etter 3 år med ingen krav til å gjøre en hvilken som helst tilbakebetaling av rabatten. Forslaget foreslår dette skal være utvidet til 5 år. Derfor vil alle som selger en eiendom som er kjøpt under retten til å kjøpe ordningen innen 5 år etter kjøpet, bli bedt om å betale tilbake en prosentandel av gitt rabatt. Nedbetaling tallene er som følger:-


Øyeblikket
Salg innen det første året – 100 %
Salg innen 2 år – 66 %
Salg i 3dje år – 33 %


Forslagsbeløpene
Salg innen det første året – 100 %
Salg innen 2 år - 80 %
Salg i 3dje år - 60 %
Salg innen 4 år - 40 %
Salg i det femte året – 20 %


Med forutsagte fall kan i huset prisene i 2005 (betydning lavere egenskapen verdivurderinger) kombinert med nye forslag ytterligere restriksjoner på rådet leietakere som ønsker å kjøpe, nå være en god tid til å vurdere en rett til å kjøpe.


De foreslåtte endringene i retten til å kjøpe ordningen omfatter tiltak for å redusere tiltrekningen av kjøper en nedsatte eiendom med utsiktene til å selge den for å gjøre en fortjeneste.


Opprinnelige ideen om retten til å kjøpe ordningen var å gi vanlig familier muligheten til å eie sitt eget hjem, noe de kanskje ikke kunne ha råd til ellers. Men det er bekymring om virkningene dette har hatt på lokale bolig lager og et antall mennesker åger fra potensielle windfalls i dyre egenskapen områder.


Utnyttelse i retten til å kjøpe ordningen


Det har vært flere ordninger der tredjeparter oppfordrer leietakere å kjøpe sine hjem under retten til å kjøpe ordningen, ved å tilby dem penger insentiver. Leietaker kjøp egenskapen ved et nedsatte pris under retten til å kjøpe ordningen og samtidig utvekslinger kontrakter å selge eiendommen til selskapet etter 3 år som velger Ingen rabatt straffen vil være ved erstatningspliktig. Leietaker vil leie eiendommen til selskapet og flytter ut av hjem med en sum penger. Dette forlater selskapet gratis å leie ut egenskapen på gjeldende markedet rental priser.


Etter tre år selger leietaker eiendommen til selskapet. Selskapet vil fortsette å leie eiendommen på markedet priser eller eiendommen vil bli solgt på nevneverdig fortjeneste.


Insentivet for leietaker er nåverdien tilbys, som kan være alt fra £ 5000 til £ 26000, men er vanligvis en prosentandel av egenkapital av egenskapen kjøpt. Dette kan være attraktivt for leietakere som ikke ønsker å kjøpe deres gjeldende hjem eller håper å kjøpe en eiendom i et annet område som det vil gi dem en klar gjort innskudd for å kjøpe et hjem.


De nye forslagene er utformet for å gjøre denne typen salg mindre attraktivt og forhindre åger i tillegg til å sikre lokale boliger for mindre velstående.
De foreslåtte endringene i delen 180 og 182-189 av Housing Act 2004 vil tre i kraft på 18, 1, 2005.


Gå til eieren av webområdet for mer informasjon om en rett til å kjøpe boliglån, kan du gå rett til å kjøpe-webstedet på http://www.right-2-buy.co.uk

No comments:

Post a Comment