Tuesday, December 27, 2011

Betale aksjer

Jeg vil gjerne dele med leser en artikkel skrevet ut i den økonomiske delen av U.S.A. I dag på 7 mars 2003 som exemplifies awesome kraft av en lager utbytte.


MICROSOFT TIL PROBLEMET FØRSTE UTBYTTE I DAG:


Microsoft investorer vil få sine første lønning i dag, når tech-giganten shells ut sin første utbytte. På 8 cents en aksje, utbytte vil koste selskapet $850 millioner. Medgrunnlegger Bill Gates, som eier om 1.2 milliarder aksjer vil motta et utbytte på 96.5 millioner. Utbytte markerer et skifte for Microsoft, som hadde lenge hoarded kontanter - til melodi av $43,4 milliarder – for forskning, oppkjøp og rettslige krav.


Etter å ha lest denne artikkelen kunne ikke jeg hjelpe tenkning om en rapport, som jeg tror uttalt at det var anslagsvis 33 millioner mennesker i Amerika lever under det offisielle fattigdom-nivået. Bill Gates, kan ved å gi bort sin Microsoft utbytte til de lever under fattigdom-nivå begynne å lage 96 millionærer, år etter år etter år. Hva en boost for økonomien som ville være! Tenk alle de nye millionærer hvert år bruker penger på noe annet enn mat, Frelsesarmeen klær og husly.


Bill Gates (ved å gi bort sin Microsoft utbytte) kunne begynne å eliminere alle vanskeligheter for de folk som bor under fattigdom-nivå. Selvfølgelig, vil jeg trolig starte følelsen beklager til alle disse menneskene som bodde rett på fattigdom-nivå. Jeg kan nesten høre Ma fortelle Pa nå, "Hvis vi bare ikke ville selge disse $40.00 verdt av aluminium bokser, vi kunne ha vært millionærer akkurat nå." Så igjen, de nyopprettede millionærer ville trolig begynne å kjøpe datamaskiner som er fylt med Microsoft-programvare og Bill Gates ville begynne å få sine penger tilbake. Og hvis det ikke var nok, de nyopprettede millionærer sannsynligvis ikke hadde lest boken min! De ville trolig begynne å bruke sine datamaskiner for å starte day trading i aksjemarkedet og ende opp rett tilbake der hvor de startet. Hellige moly! Jeg er bedre ferdig med denne boken, eller de vil ikke stå en sjanse!


(Merk: Bill Gates og familie har allerede gitt millioner og millioner til veldedighet. Det ble annonsert på CNBC at 24 April 2003 Bill Gates hadde bare donert 28 millioner dollar til S. Afrika AIDS-program.)


Som en individuell investor i aksjemarkedet i nesten 40 år har jeg funnet at selskaper som heve sine utbytte hvert år, gi bedre resultater disse selskapene som stopper eller kutte sine utbytte.


For eksempel hadde Dominion Resources reist sitt utbytte fra 1984 til 1994 hvert år, og deretter stoppet i 1994. Siden da fortsetter selskapet å betale en 64½ cent en aksjeutbytte, med et utbytte-utbytte av rundt 4 prosent årlig. Aksjekurser ytelse siden 1994 har vært middelmådige, økende i pris fra 40 dollar rekkevidde i 1994 til 60 dollar rekkevidde i 2004.


Sammenlign nå at aksjen ytelse med Comerica, et selskap som har reist sine utbytte for siste 35 år på rad. I April 2003 ble Comericas aksjekurs rundt 37 dollar en aksje, betaler utbytte-utbytte på rundt 5%. I dag, lukket 20 juli 2004 aksjen på $58.28 andel, betaler en utbyttepolitikk avkastning på 3.57%. En $21,00 en aksje flytte i aksjemarkedet i 1 år og 3 måneder, og i mars 2005, selskapet vil trolig øke sine utbytte igjen for 36te året på rad. (For øvrig, Comericas lager resultatene for siste 14½ år (med utbytte som rulles tilbake i aksjemarkedet) har returnert en litt bedre enn 15% i året, beregnes per år.)


Enkel punktet jeg prøver å gjøre er å investere i de bedriftene som har en historie med heve sine utbytte hvert år. Det er hundrevis av dem. Et selskap som bare betaler utbytte er ikke god nok; finne disse selskapene med en historisk registrering av heve sine utbytte hvert år.


For å lese forord fra boken 'Stockopoly Plan-investering for pensjonister' besøk: http://www.thestockopolyplan.com

No comments:

Post a Comment