Sunday, December 25, 2011

Et nytt valg For Hjem finansiering: Korrespondent långivere

Når du begynner å søke for en ny hjem lånet, er en av de første tingene du bør vurdere hvor du får pengene. Din grunnleggende valg vil være boliglån meglere og banker.


Instinktivt først kan være å gå med din lokale banker, fordi du kjenner dem fra å gjøre forretninger med dem til andre ting, for eksempel din kontrollere og sparer regnskapet. Men du har sannsynligvis også hørt at boliglån meglere kan få deg en bedre rente, siden de avtale med hundrevis av utlån kilder. Det kan være forvirrende, men det er en tredje kilde til finansiering som kombinerer best fra begge--korrespondent utlåner.


For å forstå forskjellene, la oss se hvordan utlån prosessen fungerer i hvert tilfelle. Finansberegning bankfolk er gitt hastighet ark ved deres institusjoner, fortelle dem hva renten som de kan tilbud til sine kunder på en gitt dag. Det er bare så mye en bank kan gjøre, med hensyn til renter, fordi det er behov å være lønnsomt for å bli i bedriften.


Boliglån meglere har en fordel i den forbindelse. De er ikke loaning egne penger, og det er gratis å "shoppe rundt, lånet" på utkikk etter de beste vilkårene fra forskjellige kilder, utlån. De tjener pengene sine ved å få lån til rabatt priser og deretter merke dem opp, å tjene penger på forskjellen. Siden de har mange kilder for å velge fra, kan de ofte finne lån til lavere priser enn de fleste banker.


Den tredje alternativ, korrespondent långivere, kombinerer de beste funksjonene fra begge gruppene. Korrespondent långivere ligner finansberegning bankfolk ved at de gjør utlån beslutning og finansiere lånet med sine egne penger eller kreditnotaer. Imidlertid så snart et lån har lukket, er det solgt til en annen utlåner til en tidligere forhandlet pris. Det er best fra begge verdener for deg som en låntaker. Du vil skal håndtere banker som er finansiering lån, som kan få deg en lavere rente, men likevel at banker er i stand til å shoppe rundt, boliglån.


Korrespondent långivere kan noen ganger være vanskelig å finne, siden de er vanligvis mindre institusjoner, opererer på regional basis, og det kan være vanskelig å finne ut om en utlåner er en megler eller en banker, basert utelukkende på selskapets navn. En måte å finne ut er ved å besøke den utlåner nettside, hvis de har en. Du finner vanligvis en knapp du kan klikke som vil få opp en side som inneholder en detaljert beskrivelse av selskapet. Hvis utlåner ikke har et nettsted, kan du finne deres telefonnummer i gule sider.


Selv om de ikke kanskje alltid er enkelt å finne, med litt graving, kan det hende at en korrespondent utlåner tilbyr et attraktivt alternativ til en banker eller boliglån megleren når det gjelder shopping for din neste hjem lån.


© Copyright 2005 Jeanette J. Fisher All rights reserved.

No comments:

Post a Comment